2023 a fost anul despărțirilor neașteptate, dar și al cuplurilor surprinzătoare de la Hollywood. Cea mai recentă separare abia anunțată este cea dintre Mariah Carey și partenerul ei, dar iată o retrospectivă a poveștilor de dragoste din lumea artiștilor. Mariah Carey s-a despărțit de Bryan Tanaka după șapte ani în care dansatorul a fost tot ce și-a dorit de Crăciun. Cei doi au continuat separarea, iar Tanaka a anunțat că decizia a fost luată de comun acord și că, deși vor porni pe drumuri diferite, foștii îndrăgostiți au un respect profund pentru ceea ce au însemnat

unul pentru celălalt.

Cântecul prin care Shakira a anunțat despărțirea de Gerard Pique a făcut înconjurul lumii la începutul lui 2023, după ce fotbalistul a înșelat-o cu o tânără de 23 de ani. Melodia a adunat milioane de vizualizări în câteva luni. În melodie, artista a făcut mai multe comparații intre ea si actuala lui Pique, de care fotbalistul s-a folosit apoi pentru a face glume.

O altă despărțire care a șocat lumea a fost cea dintre Britney Spears și Sam Asghari. Cei doi s-au cunoscut în 2016 pe platourile de filmare, iar în iunie 2022 s-au căsătorit. Într-un interviu acordat la scurt timp după nuntă, dansatorul părea îndrăgostit nebunește de vedetă.

„Este ireal. Ne doream să facem asta de mult timp. Ne-am imaginat că nunta va fi ca un basm și așa a fost”,

a declarat Sam Asghari. Nu a durat însă prea mult, căci la nici un an de când au spus marele DA, cei doi s-au despărțit, după ce Britney și-ar fi înșelat soțul cu grădinarul familiei.

Citește și: Britney Spears, primul mesaj după ce Sam Asghari i-a cerut divorțul! Au fost căsătoriți doar 14 luni: „Nu mă pot hotărî!”

Și vestea divorțului dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello după o căsnicie de 7 ani a căzut ca un trăsnet pentru fanii din întreaga lume. Presa de peste Ocean a scris faptul că separarea a venit din cauza faptului că Joe voia să devină tată, în timp ce Sofia nu își mai dorea un copil.

Un alt divorț a fost cel dintre Ricky Martin și soțul său. Cei doi erau căsătoriți de șase ani și aveau împreună doi copii. Anunțul despărțirii a fost făcut pe rețelele de socializare, iar artistul a dat asigurări că vor rămâne în relații bune de dragul copiilor. 

Ce vedete și-au găsit marea dragoste în anul 2023? 

2023 a fost însă cu noroc pentru alte vedete, care și-au găsit marea dragoste.

Printre ele și Kylie Jenner. Filmarea în care vedeta se sărută cu actorul Timothee Chalamet în timpul unui concert susținut de Beyonce a devenit viral pe rețelele de socializare.

După o relație de șapte ani care s-a terminat brusc, Taylor Swift și-a găsit fericirea în brațele unui jucător de fotbal american. Pentru a-și arăta dragostea, vedeta chiar a schimbat versurile unei melodii în timpul unui concert din turneul Eras.

„Karma este tipul care joacă pentru Chiefs și apoi se întoarce acasă cu mine”, sunt versurile cântate de Taylor.

Și Gigi Hadid pare să își fi găsit liniștea alături de Bradley Cooper. Cei doi au fost surprinși plecând împreună din apartamentul actorului de mai multe ori de-a lungul ultimelor luni. În ciuda diferenței de vârstă de 20 de ani, cuplul ar avea o relație serioasă.

Ultima pe lista celor care termină anul cu bine este Selena Gomez. Vedeta s-a cuplat cu artistul Benny Blanco în urmă cu șase luni, iar recent au postat primele fotografii împreună.