Grinda care s a prăbușit peste o mașină în județul Olt a mai căzut pe șosea și în urmă cu șase luni. Acum, polițiștii fac cercetări pentru a vedea cum s-a ajuns la un nou incident extrem de grav. Femeia care a murit în autoturism nu avea răni pe corp. A suferit un atac de panică transformat într-un stop cardio-respirator fatal.

Citește și: VIDEO O femeie din Olt a murit din cauza unui limitator de înălțime! Mașina în care se afla a fost pur și simplu strivită

Femeia de 66 de ani se afla pe bancheta din spate. A văzut cum grinda s-a prăbușit peste mașina în mers spaima a fost atât de mare, încât inima i s-a oprit. Nu avea răni pe corp, spun legiștii, iar stopul cardio-respirator ar fi fost produs de sperietura teribilă. În mașină se mai aflau fiul și nepotul ei, amândoi răniți în urma accidentului.

Limitatorul de înălțime s-a prăbușit după ce a fost agățat de buldoexcavatorul aflat pe o platformă. Cei care se ocupau de transportul agabaritic spun că au efectuat măsurători, dar între timp asfaltul s-ar fi înălțat. Surse din anchetă spun că același limitator de înălțime s-a prăbușit și în urmă cu o jumătate de an. Polițiștii fac acum cercetări pentru a vedea dacă în zonă s-au făcut lucrări care au afectat înălțimea asfaltului și dacă limitatorul era montat corespunzător.