În a doua parte a celei mai recente ediții a emisiunii „Play IT”, moderată de Bianca Iordache, a fost invitată Adina Halas, care a vorbit deschis despre filtrele de înfrumusețare, care sunt atât de prezente în mediul online.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a spus clar și răspicat că nu este de acord cu folosirea lor, însă spune că ajutorul ei de nădejde în realizarea unor cadre cât mai reușite este lumina potrivită și, uneori, un make-up natural, care să îi scoată trăsăturile în evidență.

Vedeta a mai spus că, după părerea ei, persoanele publice au o oarecare responsabilitate de a preciza faptul că ceea ce se vede în mediul online nu reflectă de fiecare dată realitatea, lucru care ar trebui să fie mai cunoscut în special de către adolescenții care pot fi mai ușor influențați de acest „tablou virtual” perfect.

M-am gândi că, dacă asta mi se întâmplă mie, având în vedere că sunt bine ancorată în propria persoană și sunt o persoană matură, oare ce i se

întâmplă unei puștoaice care nu se mai vede cum ar trebui, se duce în zona de dismorfie și atunci am zis, bun, mai bine fără filtre. Atunci când nu am lumină bună prefer să nu fac story, pur și simplu să nu fac poze și să aștept să am o lumină bună sau un make-up discret.

Citește și: Motivul pentru care Carmen Negoiță nu folosește filtre! Sfaturile utile care o ajută să arate de invidiat: „Îmi place de mine mai mult acum decât la 20 de ani”

Povestea cu filtrele s-a dus într-o zonă foarte periculoasă. Consider că este de datoria noastră, a celor care apărem mai des în ochii publicului, să venim să le spunem celor care se uită la noi și au vârste mai fragede că realitatea nu este aia de pe rețelele de socializare, pentru că ajungi să nu te mai placi, chiar dacă tu ești o persoană frumoasă, ajungi să nu te mai placi, pentru că nu îți mai recunoști trăsăturile.

Să ne înțelegem, sunt de acord cu cosmetizarea, iubesc cosmetizarea, pentru că sunt femeie.(...)”, a spus Adina Halas, în cea mai recentă ediție „Play IT”.