Un tânăr de 18 ani din Timișoara a devenit un adevărat pericol pe șosea și a adunat mai multe dosare penale într-un timp record. Anul 2024 a început cu peripeții pentru timișoreanul care nu a mai ținut cont de nici măcar o regulă de circulație și s-a urcat la volan chiar dacă nu avea dreptul și abia se mai ținea pe picioare.

Tânărul conducea cu viteză și a lovit în plin un tramvai într-o intersecție din Timișoara, în zona Gheorghe Pop de Băsești.

Vatmanul în vârstă de 54 de ani a scăpat ca prin urechile acului, însă șoferul teribilist nu a fost la fel de norocos. Acesta a fost rănit în urma impactului și a avut nevoie de îngrijiri, așa că a ajuns pe mâna medicilor. Din fericire, tramvaiul era gol, pentru că se îndrepta spre depou, așa că în accident nu au fost implicate mai multe persoane. 

Citește și: Ea este Ramona, asistenta care și-a pierdut viața în ultima zi din an! Femeia de 42 de ani a murit subit la volanul mașinii

La fața locului au ajuns imediat polițiștii, care au descoperit că vitezomanul nici măcar nu are permis. Oamenii legii l-au testat și au aflat că băiatul avea o  alcoolemie record, de 1,39 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Și drug testul a ieșit pozitiv, dar polițiștii așteaptă analizele de sânge pentru a confirma dacă tânărul a consumat și stupefiante.