Alexandra o acuză pe Jasmine! Procentajul foarte mare de voturi pe care l-a obținut Jasmine în cea mai recentă gală le-a făcut pe celelalte concurente să intre la bănuieli.

Prin urmare, Alexandra a început să facă cercetări, mai ales după ce a aflat că fratele Jasminei are un număr foarte mare de urmăritori pe TikTok. Astfel, concurenta susține că a descoperit că numărul mare de urmăritori pe care tânăra îl are pe rețelele de socializare nu este direct proporțional cu activitatea de pe contul acesteia.

„Există o aplicație în care poți să verifici reach-ul unei persoane pe online. Am aflat că fratele lui Jasmine are peste 2 milioane pe TikTok și am vrut să văd care este activitatea, pentru că niște numere afișate nu sunt neapărat reale. Intrând pe aplicația respectivă și verificând conturile concurentelor am văzut că singurele persoane care aveau un reach credibil erau Iris și Andreea, la care activitatea pe conturile lor era realmente existentă.

Reach-ul dintre urmăritorii pe care îi are(n.red. Jasmine) și activitatea pe care o are pe cont este foarte mare. Înseamnă că persoana respectivă și-a cumpărat urmăritori. Se plătește pentru chestia asta.(...) Nu se justifică numărul de voturi”, a spus Alexandra.

Jasmine i-a dat replica Alexandrei: „Nu am făcut și nu o să fac asta niciodată”

După ce a auzit de ce este acuzată, Jasmine a spus că se aștepta ca numărul de voturi pe care l-a obținut în gală să stârnească reacții. În ceea ce privește posibilitatea ca în trecut să își fi cumpărat urmăritori, tânăra spune că nu a făcut niciodată acest lucru.

Citește și: Look câștigător pentru Alexandra. Ținuta i-a adus doar cuvinte de laudă din partea juraților: „Bravo, ai făcut o treabă bună”

„Nu sunt surprinsă. mă așteptam să își facă fetele strategii. Fiecare percepe ce s-a întâmplat în gală în felul ei. Reach-ul din online variază. Sunt zile, săptămâni, luni în care ai un reach mai bun și altele în care ai un reach mai prost. Nu știu despre ce aplicați este vorba. Eu am arătat la cameră inside-urile.(...) Nu am făcut și nu o să fac asta niciodată(n.red să își cumpere urmăritori)”,

a fost replica Jasminei.