Alexandra și Andreea, discuții foarte aprinse după incidentul de la repetiții! În gală, Alexandra a deschis un subiect foarte discutat, după care a acuzat-o pe Andreea de faptul că a bruscat-o în cadrul repetițiilor.

De atunci, în discuție s-au implicat și celelalte concurente, care au luat fie partea Andreei, fie pe cea a Alexandrei.

Alexandra și Andreea, discuții foarte aprinse după incidentul de la repetiții! Și celelalte concurente și-au spus părerea: „Cum te simți mințind în felul ăsta?”

Subiectul care a luat cu asalt culisele „Bravo, ai stil!” le-a făcut și pe celelalte tinere să își dea cu părerea. Chiar dacă nimeni nu văzuse ce s-a întâmplat între Andreea și Alexandra, Jasmine a considerat că Alexandra a mințit atunci când a spus că a fost împinsă de către Andreea.

Ilinca Vandici: „A exagerat Alexandra față de presupusul incident de la repetiții dintre ea și Andreea?”

Jasmine: „Da, mie așa mi s-a părut.(...)Eu cred că tu știai că nu ai cea mai bună ținută și ai vrut să deviezi atenția de la acest fapt, pentru că nu erai încrezătoare în ținuta pe care o porți și ai intrat direct cu asta la Ilinca încât să distorsionezi ținuta și să muți focusul pe această discuție care nu are niciun sens pentru că nu există dovezi și nici martori.”

Alexandra: „Nu speculez așa ceva, nu speculez violență și agresivitate în niciun fel de moment, eu am avut aceeași părere și în incidentul dintre Andreea și Iris.”

Citește și: Alexandra de la Bravo, ai stil a crezut că nu aude bine. Ce i-a spus Andreea a lăsat-o fără cuvinte: „Aoleu, ce față ai!”

Andreea: „Cum te simți mințind în felul ăsta?”

Alexandra: „Dar nu mint Andreea, că nu am niciun motiv să mint pe subiect”

Andreea: „Ba da, ai.(...) Dacă ea susține faptul că am împins-o este fix o imaginație de-a ei.(...) Data viitoare să nu mai inventezi subiecte.”

Primele reacții ale concurentelor după difuzarea momentului dintre Alexandra și Andreea: „A atins-o, asta e clar!”

Jasmine, care i-a luat partea Andreei, a mărturisit că este foarte dezamăgită de ce a văzut în imaginile difuzate în platoul „Bravo, ai stil!”. Pe de altă parte, Iris consideră că și mai grav decât faptul că Andreea ar fi împins-o pe Alexandra este că a făcut-o pe competitoarea sa mincinoasă.

Jasmine: „A atins-o, asta e clar! Și a și împins-o.(...) Nu mă așteptam ca imaginile să dovedească opusul a ceea ce a susținut Andreea. M-a dezamăgit.”

Citește și: Aza, cel mai bun look din platoul Bravo, ai stil! Nici colegelor ei nu le-au venit să creadă: „Toată lumea lua la mișto ținuta ei”

Andreea: „Nu am împins-o.(...) Era momentul să plecăm și ți-am spus hai.”

Alexandra: „Chiar îmi doream să am dovada că nu mint, nu aberez.”

Iris: „Ai spus că nu ai atins-o și ai făcut-o mincinoasă. Asta e mai grav!”