Look câștigător pentru Alexandra. Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 a ales ca în această seară să prezinte un look inedit, a căruit piesă de rezistență au fost ochelarii cu o formă demnă de filmele SF.

Styling-ul pe care l-a realizat tânăra a fost și pe placul Mariei, care a avut un singur lucru de obiectat, în privința lungimii rochiei pe care a purtat-o Alexandra.

„Îmi place foarte mult jacheta, îmi place cum pică pe rochia mulată. Nu-mi place cut-ul rochiei. Mi-ar fi plăcut să fie mai lungă, pentru că nu-mi place că e lărguță, nu e mulată în partea de jos. Nu e frumoasă rochia așa. Îmi place că ți-ai pus cagula, nu îmi place că ți-ai pus acel lanț. Ai o ținută foarte interesantă”, a spus Maria.

Alexandra, look de trei steluțe în această seară: „Îmi place ce ai făcut”

Jurații au apreciat foarte mult look-ul pe care l-a realizat Alexandra în această seară. Aceștia au fost foarte încântați de styling-ul pe care l-a prezentat în concurenta de la show-ul de stil. Prin urmare, aspiranta la marele premiu a primit trei steluțe.

Alexandru Abagiu: „Îmi place ce ai făcut în zona capului, însă mi-ar fi plăcut să o duci mai în actualitate.(...)

E prima dată când unghiile merg foarte bine cu look-ul pe care îl descri. Nu știu dacă ai pornit de la ele sau au jucat un rol în poveste, dar sunt cum trebuie acum. Bravo, ai făcut o treabă bună.”

Citește și: Jasmine a șocat pe toată lumea! Procentajul pe care l-a obținut în gală le-a lăsat fără cuvinte pe colegele sale: „Noi cu ce mai rămânem?!”

Maurice Munteanu: „Mie mi-ar fi plăcut ca fusta să fi avut trenă și la gât ori să nu pui, ori să fie o piesă statement. Îți vine foarte bine, îmi place machiajul. Îmi place foarte mult.”

Raluca Bădulescu: „M-a dus cu gândul la super eroi. Mie îmi place de tine, ținuta e bună. Îmi place mult la tine că piesele pe care le achiziționezi le vezi în contextul unor styling-uri.”