Cicy, invitatul special al Mariei în această seară! Tânăra aspirantă la marele premiu al competiției a vrut să realizeze un look desprins din povești în această seară, pentru a merge la un eveniment tematic.

Cicy, invitatul special al Mariei în această seară! Jasmine, cucerită de ursulețul de pluș: „Mă duci cu gândul la o poveste de copii”

Jasmine a comentat look-ul din această seară al competitoarei sale.

Tinerei i-a plăcut creativitatea Mariei și modul în care aspiranta la marele premiu a integrat animalul de pluș în ținută și poveste.

Citește și: Alexandra de la Bravo, ai stil a crezut că nu aude bine. Ce i-a spus Andreea a lăsat-o fără cuvinte: „Aoleu, ce față ai!”

„Îmi place foarte mult ce ai făcut în seara asta. Mi se pare că ai fost foarte creativă atât cu Cicy, cât și cu povestea, de ce nu.

Clar mă duci cu gândul la o poveste de copii. Make-up-ul îmi place foarte mult, perlele, îmi dai un vibe foarte plăcut, de povești de adormit copii”
, a spus Jasmine.

Maurice Munteanu, val de critici față de ținuta Mariei: „Mi se pare tâmpă”

Look-ul din această seară i-a adus concurentei doar două steluțe, din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu.

Outfitul jucăuș al concurentei nu a fost deloc pe gustul lui Maurice Munteanu, care a criticat alegerea vestimentară a aspirantei la marele premiu al competiției.

Maurice Munteanu: „Eu nu înțeleg ținuta. Mie cizmele nu-mi plac deloc, mi se par sinistre.(...) Ținuta asta, aș vrea să râd când o văd, nu mă amuză, mi se pare tâmpă.”

Raluca Bădulescu: „Mie îmi place ținuta.

Culmea, cel mai puțin din ținută îmi plac cizmele, alea mi se par oribile. Cum ai pornit tu de la cizmele alea urâte rău? Îmi place puloverul, îmi place ursulețului.”

Citește și: Iris, look de excepție în ediția concept „Woodstock”! Concurenta a respectat cu strictețe tema: „Strălucește în această seară”

Alexandru Abagiu: „Maria, e vară, sunt 30 de grade afară, ce a fost în capul tău?”

Maria: „Mă gândesc că dacă o să mai fim mult pe aici o să venim cu geci de blană. Așa că mă obișnuiesc.”

Alexandru Abagiu: „Trebuie să aplaud demersul tău pentru că mă duci într-o zonă foarte actuală.”