Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că Jasmine este „varianta 2.0” a Andreei. Această remarcă a creat multe discuții în culise, dar și în platoul emisiunii. Andreea s-a simțit deranjată de ceea ce a spus colega ei, nu deoarece a fost comparată cu Jasmine, ci modul în care Alexandra le-a comparat.  

Citește și: “Estetica urâtului” si styling-ul Alexandrei la “Bravo, ai stil!”

Alexandra: Are aceeași abordare pe care a avut-o și Andreea de-a lungul emisiunii. Voalează toate discuțiile. Spune niște lucruri la testimoniale, vine în culise și aplanează puțin lucrurile. În platou, abia dacă mai are vreo legătură cu ce a spus la testimoniale. Lucrurile vin foarte bine ambalate în platou.

Andreea: E din nou o jignire, nu pentru că ne-a comparat.

Nu e prima dată când Alexandra mă jignește și o consideră de parcă ar fi normal.

Alexandra este de părere că Jasmine a venit în emisiunea Bravo, ai stil cu o strategie plănuită de acasă. Ea încearcă să ajungă pe placul publicului prin aceeași metodă pe care ar fi folosit-o și Andreea. Jasmine a negat afirmațiile făcute de Alexandra.

În timpul discuției, Jasmine a mărturisit că nu vrea să mai continue, deoarece consideră că deja s-a spus tot ce era de spus legat de acest subiect. 

Citește și: Alexandra și Andreea, discuții foarte aprinse după incidentul de la repetiții! Imaginile care au făcut lumină în acest caz: „Nu mă așteptam. M-a dezamăgit”

Alexandra: A studiat această tipologie plăcută în emisiune.

Jasmine: Eu nu am venit cu strategii, nu am tactici. Nu m-am pregătit de acasă din punctul ăsta de vedere. Totul s-a întâmplat destul de repede. Eram în sesiune la ambele facultăți.

Alexandra: Chiar tu ai spus zilele trecute într-un story că ai fost la casting și nu ai intrat de la început, deci tu ai avut timp să îți pregătești terenul.

Jasmine: Am spus că am încercat să mă concentrez pe facultăți, pe examene.

Alexandra: Are trei personalități diferite. Cea mai vulcanică și mai acidă se află în testimoniale, undeva la mijloc e în culise, iar aici nu se mai întâmplă aproape nimic. Ești directă la testimoniale.

Jasmine: Eu nu îmi mai doresc să continui această discuție cu Alexandra.

Am răspuns deja la asta, am spus că nu sunt de acord.

Andreea s-a simțit jignită de comparația făcută de Alexandra: „E mai inteligentă” 

Andreea s-a simțit jignită de comparația făcută de Alexandra. Concurenta a argumentat de ce a numit-o pe Jasmine „varianta 2.0” a ei. Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 și-a susținut părerea, în ciuda reacției pe care Andreea a avut-o. 

Andreea: Varianta 2.0 mi s-a părut jignire, pentru că înseamnă cumva o variantă îmbunătățită.

Alexandra: Vrei să îți zic de ce? E mai inteligentă, Are mai multe cuvinte în vocabular și se îmbracă mai bine. Asta e 2.0.

Andreea: Uitați jignirea. M-ai jignit pe mine în momentul ăsta.