Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în continuare în plin proces de divorț, deoarece cei doi se judecă pentru programul celor două fetițe ale lor: Carolina și Raisa. După o căsnicie de 12 ani, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Nici la doi ani de la despărțirea definitivă, războiul dintre cei doi nu dă semne că este aproape de final.

Citește și: Fetele Alinei Sorescu nu vor petrece Paștele alături de mama lor! Chiar Alexandru Ciucu a făcut anunțul: „Avem un plan”

Celebrul designer a fost surprins recent în compania unei alte femei. Alexandru Ciucu s-a dus la aeroport pentru a o lua Oana Vlădescu, de unde au mers împreună la el acasă, chiar în locuința pe care a împărțit-o cu fosta soție. Imaginile au ajuns și în vizorul Alinei Sorescu, care a mărturisit că adevărul iese întotdeauna la iveală. Celebra cântăreață a mai dezvăluit că este de părere că faptele și imaginile care îl implică pe fostul ei soț „vorbesc de la sine”.

„Faptele și imaginile vorbesc de la sine despre el și nu despre mine. M-am obișnuit să fiu vinovata de serviciu, cum se sugerează și acum. Adevărul iese întotdeauna la suprafață atunci când imaginea pe care dorim să o promovăm nu este și cea reală”, a declarat Alina Sorescu pentru Spynews.ro.

Alexandru Ciucu, după acuzațiile de infidelitate: „Sunt denigrări de cea mai joasă speță”

După ce imaginile cu Alexandru Ciucu și Oana Vlădescu au ieșit la iveală, nu a mai durat mult până au apărut și acuzațiile că celebrul designer ar fi înșelat-o pe Alina Sorescu în tot acest timp. Nu este prima dată când Alexandru Ciucu și Oana Vlădescu au fost surprinși împreună. Prima oară s-a întâmplat în 2013, când Alina Sorescu era însărcinată cu primul copil. După ce a auzit aceste acuzații, celebrul designer susține că i-au fost aduse „denigrări de cea mai joasă speță”.

El consideră că aceasta este o metodă de a îl pune într-o lumină defavorabilă, chiar cu câteva zile înainte de următorul termen al divorțului.

„Sunt denigrări de cea mai joasă speță la adresa mea, menite să mă pună într-o lumină defavorabilă în preajma termenului de divorț pe care îl avem săptămâna viitoare. Observ, de altfel, că aceste «știri» devin repetitive, fiind lansate cu predilecție înainte de un moment important în proces.

Episodul trecut, cel din 2021, a fost programat într-un moment prielnic ca motiv să poată fi depus divorțul.

Asistăm la regie care a început cu cel puțin un an înainte de separare, încercându-se sistematic discreditarea imaginii mele publice, așa că, trebuie să ne mai așteptăm, din păcate, la astfel de «noutăți» și denigrări și în perioada următoare”, a declarat Alexandru Ciucu pentru sursa citată mai sus.