Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au divorțat deja de ceva timp, însă încă se mai întâlnesc în fața instanței. Cei doi se luptă pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Până în acest moment, cei doi nu au reușit să cadă de acord cu privire la un program de vizitare a micuțelor care să fie convenabil atât pentru Alexandru Ciucu, cât și pentru Alina Sorescu.

În această perioadă, designerul vestimentar are dreptul să își viziteze fetițele doar două weekend-uri pe lună, însă speră că instanța să decidă un alt program până la finalizarea procesului.

Chiar dacă poate să petreacă doar puțin timp cu fiicele sale, Alexandru Ciucu spune că se înțelege de minune cu copiii săi, cu care ar vrea să stea mai mult. În ceea ce privește divorțul, acest eveniment și-a lăsat amprenta asupra designerului, care spune că vrea să treacă demn peste această perioadă dificilă. 

„Este o perioadă foarte grea, încerc să-i fac față, aș încerca să spun, cu demnitate, fără să vorbesc sau să intru în prea multe detalii pe partea asta. Sunt două categorii de oameni, oameni care au trecut prin genul ăsta de lucruri și ar înțelege și oameni care, slavă Domnului, nu au trecut printr-un divorț. Fiecare divorț are povestea lui și particularitățile lui și, dacă începi să povestești și să dai detalii, oamenii încearcă să înțeleagă prin prisma lor, iar, de cele mai multe ori, fără să fie implicați, se creează o

percepție greșită. Prefer să trec cu demnitate prin lucrurile astea, e cel mai greu când vezi că anumite articole înfățișează lucruri neadevărat și alegi să taci.

Citește și: Alina Sorescu a vorbit despre împăcarea cu Alex Ciucu! Anunțul vine la puțin timp după ce au fost surprinși împreună: „A fost normal să fim amândoi”

Avem o relație foarte frumoasă, încerc să împărtășesc lucrurile astea rar pe rețelele de socializare, pentru că, relația cu ele a fost întotdeauna foarte frumoasă.

Mi se pare că, de la un timp, datorită faptului că au crescut, devine tot mai profundă. Acum, petrecem două weekend-uri pe lună. Înainte petreceam jumătate de timp. Acum mi se pare extrem de scurt”, a spus Alexandru Ciucu, la Xtra Night Show.