Alina Sorescu este invitată în următoarea ediție a emisiunii „Play IT”, prezentată de Bianca Iordache, de la ora 13:30, pe Kanal D2 și WOWNews. Celebra cântăreață a deschis un subiect care a fost dezbătut mult în ultima perioadă în mediul online, mai exact divorțul. Ea a recunoscut că în continuare se confruntă cu o perioadă dificilă și a fost contactată de multe femei, dar și bărbați, care au trecut printr-o situație asemănătoare și i-au dat sfaturi.

Citește și: Alina Sorescu a reacționat dur, după ce Alexandru Ciucu i-a adus un buchet de flori! Toată lumea credea că s-au împăcat: „Când ne întâlnim noi doi nu mă salută”

„Am trecut și trec în continuare printr-o situație delicată. Îmi scriu și bărbați care își exprimă opinia față de situația mea și asta m-a ajutat, deși la început îmi era teamă.

În momentul în care ești o persoană publică, ești expus ca oricine să îți poată comenta orice, în momentul în care în viața ta se întâmplă o schimbare, iată că trăiești dramele din viața personală public. Asta e, nu poți fi persoană publică doar atunci când îți e bine”,
a declarat Alina Sorescu, în platoul emisiunii „Play IT”. 

Alina Sorescu, victima unei înșelătorii cu ajutorul AI

Alina Sorescu a vorbit atât despre beneficiile pe care inteligența artificială le poate aduce în viața noastră, cât și minusurile. Celebra cântăreață a fost recent victima unei înșelătorii pri intermediul ajutorul AI, după ce unul dintre interviurile ei a fost trucat, așa fel încât vocea ei a fost schimbată. Vedeta încearcă în aceste momente să vadă ce măsuri trebuie să adopte pentru ca o asemenea înșelătorie să nu se mai repete. 

„Inteligența artificială ne și ajută. Am o persoană cu care colaborez atunci când trebuie să punem anumite clipuri pe TikTok. S-a întâmplat să văd și cealaltă parte a monedei. Chiar recent mi-a fost semnalat de cineva, tot pe rețelele de socializare, această campanie unde apar eu, e un interviu cu mine, dar sunetul este falsificat. Vocea e a mea, dar generat un sunet cu inteligența artificială, în care promovez niște produse, ceva în domeniul medical.

Deocamdată stau și analizez ce e de făcut. Am postat un video în care le-am semnalat celor care mă urmăresc să nu creadă în această înșelătorie”, a declarat Alina Sorescu, la emisiunea „Play IT”.

Mai multe despre Alina Sorescu, cât și despre cele mai noi informații despre tehnologie, puteți urmări sâmbăta aceasta, de la ora 13:30, pe Kanal D2 și WOWNews, în emisiunea „Play IT”.