În weekendul care tocmai a trecut, Alina Sorescu a organizat o petrecere aniversară pentru fiica ei, Carolina, car ea împlinit vârsta de 10 ani. La acest eveniment important a fost invitat și Alexandru Ciucu, tatăl celor două fetițe. Deși dacă se află în proces, chiar și instanța stabilește ca cei doi să fie împreună la zilele de naștere ale copiilor. După ce Alexandru Ciucu le-a adus câte un buchet de flori fetițelor lui, sâmbătă, la ziua Carolinei, designerul i-a adus și Alinei Sorescu un buchet de flori spectaculos.

Citește și: Alexandru Ciucu, acasă la Alina Sorescu! Motivul care îi aduce din nou împreună, la doi ani de la divorț: „Asta înseamnă iubirea”

Fanii sperau ca între cei doi să se aprindă din nou o scânteie și să își mai ofere o șansă. Alina Sorescu a spulberat toate zvonurile unei împăcări. Deși a confirmat că al treilea buchet de flori era al ei, celebra cântăreață a mărturisit că fostul ei soț a făcut acest gest strict pentru imaginea lui.

În realitate, vedeta a mărturisit că acesta nici măcar nu o salută.

„Este doar pentru imaginea lui publică, realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi nu mă salută”, a declarat Alina Sorescu, pentru Click!

Alina Sorescu, despre zvonurile împăcării cu Alexandru Ciucu: „Era normal și trebuia să fie prezent” 

Alina Sorescu a făcut și primele declarații despre modul în care a decurs weekendul, după ce Alexandru Ciucu a venit la ziua de naștere a fetiței lor. Celebra cântăreață a declarat că era normal ca tatăl fetițelor să fie prezent la acest eveniment important, care a decurs așa cum cea mică și-a dorit. Cu toate acestea, între cei doi nu există șanse de împăcare. 

„Nu, nu e vorba de asta (n.r.

împăcare). Am sărbătorit-o pe Carolina. Am serbat-o pe Carolina, care a împlinit 10 ani, i-am organizat ziua de naștere așa cum și-a dorit ea, la un loc de joacă, pe care ea îl îndrăgește și pentru că așa este normal în astfel de situații, l-am invitat și pe tatăl fetelor, pentru că era normal și trebuia să fie prezent. Lucrurile astea sunt specificate și în programul stabilit”, a declarat Alina Sorescu, în cadrul unei emisiuni televizate. 

În realitate, relația dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu este una lipsită de conflicte. Cei doi nu reușesc să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește programul fetițelor, fiind în proces. Ei urmează să ajungă din nou în fața instanței în această primăvară. 

„Din păcate, nu ne înțelegem având în vedere că între noi este un proces, care durează de doi ani și se va relua din această primăvară.

Nu ne înțelegem în ceea ce privește programul fetițelor. Eu îmi doresc un program normal, un program stabil, el vrea un program alternant, lucrurile se vor relua”, a mai adăugat vedeta.