Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au lăsat de mult în urma lor zilele în care formau un cuplu fericit. Cântăreața și designerul se judecă de aproximativ 2 ani pentru programul celor două fete pe care le au împreună.

Chiar dacă pe parcursul timpului cei doi nu s-au înțeles și astfel s-au ales cu un proces de divorț lung și anevoios, acum, la începutul unui nou an, aceștia au ales să pună orgoliile pe locul doi și să se gândească doar la fiicele lor, Carolina și Raisa.

De dragul fetițelor, Alexandru Ciucu urmează să meargă acasă la fosta lui soție, unde va fi organizată ziua de naștere a Carolinei, care împlinește 10 ani vineri.

„Au trecut zece ani, mâine Carolina face această frumoasă vârstă și o să aibă parte de o petrecere în weekend. Ele sunt la mine, îi organizez petrecerea sâmbătă, cum și-a dorit și o să fie și tatăl fetelor prezent, bineînțeles.

E normal să fie așa în astfel de momente. Discuțiile noastre sunt despre programul lor în general, zilele de naștere evident că trebuie să fie împreună și așa vor fi”
, a declarat artista, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Alina Sorescu nici nu vrea să audă de o nouă relație: „Nu cred că este cazul”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți timp de 12 ani iar despărțirea lor a lăsat răni adânci pentru artistă.

Chiar dacă au trecut mai bine de doi ani de când vedeta nu mai formează un cuplu cu designerul, se pare că solista nu este deloc nerăbdătoare să își refacă viața.

Vedeta nici nu vrea să audă despre o nouă relație serioasă, cel puțin nu cât timp este încă în proces de divorț cu cel care i-a fost alături mai bine de un deceniu. În această perioadă, solista se concentrează pe fiicele sale și pe proiectele muzicale.

Citește și: Primele imagini cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu împreună, la un an de la divorț. Au lăsat neînțelegerile deoparte pentru acest moment

„Nu cred că este cazul să răspund la o astfel de întrebare acum, atâta timp cât sunt într-un proces de divorț, care încă nu s-a terminat. Cât va mai dura vom vedea, nu ține de mine.

Sunt totuși într-un proces de divorț de doi ani, am doi copii. Fetițele sunt prioritatea mea și nu este cazul să răspund la asta”, a declarat Alina Sorescu pentru Spynews.ro, cu câteva zile înainte de Crăciun.