Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care s-a încheiat însă cu ceva timp în urmă. De atunci, cei doi foști parteneri de viață au ajuns să se lupte în instanță pentru custodia celor două fiice pe care le au împreună. Chiar dacă acest subiect este deschis deja de ceva vreme, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu par să nu ajungă la un acord în ceea ce privește programul celor doi copii.

 

Vedeta a dezvăluit că în prezent vorbește cu cel care i-a fost soț prin intermediul avocaților, iar motivul principal de discuție sunt cele două fiice. Artista mai spune că programul pe care și l-ar fi dorit Alexandru Ciucu ar fi fost unul extrem de bulversant pentru micuțe, care se află încă la o vârstă fragedă. Prin urmare, Alina Sorescu își dorește să se meargă pe cel mai comun program de vizitare în astfel de situații.

„Nu a fost din partea lui o încercare de a încheia lucrurile amiabil, deși noi întâlniri amiabile am avut și după introducerea acțiunii, dar nu s-au concluzionat. Noi vorbim prin prisma avocaților, așa cum merge procesul mai departe. Comunicăm ce ține de fetițe, nu e vorba că nu se poate comunica. Vorbim despre activitatea fetelor, de program, cum venim, cum le luăm, lucruri minime.

Este bulversant. Copiii au nevoie de stabilitate pentru a avea o creștere armonioasă, pentru a avea o continuitate a activităților. La Curtea de Apel vara trecută am suspendat această decizie de o săptămână cu o săptămână pentru că s-au dovedit efectele care nu au fost benefice asupra fetițelor.

Citește și: Cine a susținut-o pe Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu? Cântăreața nu se aștepta la asta niciodată: „Mi-a dat putere”

Programul despre care spune el acum că este foarte puțin este un program foarte des întâlnit în situațiile de genul ăsta. Este, de fapt, programul clasic. Două weekend-uri pe lună, vacanțele la jumătate, iar copiii au vacanțe foarte dese acum. El are și două zile în timpul săptămânii, marțea și joia, atunci când nu are weekend. Fetițele sunt, totuși, fetițe, sunt micuțe. Carolina a împlinit 10 ani, Raisa are 7 ani și 10 luni”,

a spus Alina Sorescu, la un post de televiziune.

Alina Sorescu a depășit foarte greu momentul divorțului. Cine a ajutat-o în acea perioadă dificilă: „Am simțit foarte multă susținere”

Divorțul prin care a trecut Alina Sorescu a reprezentat un moment de cotitură în viața artistei și a avut un impact semnificativ asupra sa. Artista și Alexandru Ciucu au divorțat după 12 ani de mariaj, iar procesul nu a fost deloc unul ușor.

În acea perioadă, cântăreața a mărturisit că a simțit la fiecare pas că a avut fanii alături. Solista a primit sute de mesaje din partea celor care o iubesc și o apreciază, ceea ce i-a dat cu adevărat putere.

„Mulți oameni au rezonat cu situația mea, poate multe femei trec prin ceea ce am trecut eu. Am simțit foarte multă susținere din partea oamenilor care mă urmăresc de când eram copil și care acum mi-au arătat susținerea prin mesajele pe care le-am primit. Au fost enorm de multe.

Nu-ți exagerez, dar cred că am primit zeci de mii de mesaje. Totodată, am primit și foarte multe comentarii la tot ce postam, mesaje private, lucruri care mă emoționau. Îmi amintesc că citeam mesajele de încurajare și efectiv îmi dădeau lacrimile”, a spus Alina Sorescu, în emisiunea E GO Life.