Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au fost căsătoriți timp de 12 ani, iar cei doi au împreună două fetițe: Carolina și Raisa. În urmă cu doi ani, vestea despărțirii a venit ca un șoc în lumea showbiz-ului. Cei doi se judecă acum în instanță pentru custodia copiilor, iar celebrul designer își dorește ca fetele să împartă timpul între mama și tată în mod alternativ săptămânal.

Citește și: Cum se înțelege Alexandru Ciucu cu fiicele sale în plin proces pentru custodia acestora? Fostul soț al Alinei Sorescu, dezvăluiri emoționante: „Este o perioadă foarte grea”

La doi ani de la divorț, Alexandru Ciucu a făcut dezvăluiri dureroase despre momentul în care s-a trezit cu casa goală, imediat după despărțire. El a luat primul avion din Paris, pentru a ajunge acasă, iar în momentul în care a văzut că Alina Sorescu și cele două fete sunt de negăsit, designerul a mărturisit că a simțit cum se prăbușește pământul cu el. El susține că acela a fost cel mai dificil moment din viața sa.

„Cel mai greu moment din viața mea a fost într-o dimineață de februarie în 2022, când m-am întors într-un suflet de la Paris cu primul zbor disponibil și am găsit casă goală, fără copii. Am simțit că se termină lumea și că se prăbușește pământul cu mine. Durerea era atât de mare că nu puteam nici să plâng, nici măcar să mă mișc. După un timp, am început să strig copiii prin casa goală și îmi imaginam că îmi răspund așa cum știam eu că îmi răspundeau înainte.

Încercam să rememorez sunetele glasurilor lor și să mi le întipăresc în minte, ca să nu le uit niciodată. A fost cumplit. Eram disperat, neștiind nici unde sunt și nici când sau dacă o să le mai văd curând. Am crezut că înnebunesc atunci”, a dezvăluit Alexandru Ciucu, pentru Unica.ro.

Alexandru Ciucu, momente dificile după despărțire: „Nu mi-am mai văzut copiii decât prin gardul școlii” 

Celebrul designer a mai dezvăluit că a fost o perioadă dificilă pentru el, cât și pentru fetițe, care nu ar fi înțeles de ce nu își pot vedea tatăl. Înainte să se întoarcă de urgență din Paris și să găsească casa goală, Alexandru Ciucu fusese informat printr-un mail că fetele lui vor urma să locuiască la o altă adresă. După aceea, el a mărturisit că și-a mai putut vedea copiii doar prin gardurile școlii, în pauzele dintre ore, perioadă care a fost cruntă pentru designer. 

„Primisem din senin, cu o seară înainte, eu fiind plecat din țară, un email cu un scurt mesaj de informare. Spunea că de azi înainte copiii părăsesc locuința în care au crescut și vor locui la o adresă total necunoscută mie. Acolo puteam să vin să-i văd doar cu programare în prealabil. Lucru care s-a dovedit, oricum, a fi doar vorbe, pentru că în următoarele două luni nu mi-am mai văzut copiii decât prin gardul școlii, în pauzele dintre cursuri.

A fost crunt și pentru mine dar mai ales pentru fetițe, care nu înțelegeau de ce nu mai pot să mă vadă și să stea cu mine. Această stare de anormalitate nu s-a rezolvat decât în momentul deciziei judecătorești din ordonanță președințială, pe care am introdus o la sugestia avocaților mei”, a mai spus Alexandru Ciucu, pentru sursa citată mai sus.