S-a aflat când va fi înmormântată Andreea Morega, studenta de 21 de ani de la Medicină, ucisă de propriul iubit. Mirel Dragomir este ucigașul, iar cei doi ar fi avut o relație de câteva luni, Deși familia susține că nu știe ca cei doi să fi avut o relație romantică, tânărul a mărturisit că a recurs la acest gest din cauza geloziei.

Citește și: Tatăl Andreei, studenta la medicină ucisă de Mirel, a presimțit că se va întâmpla ceva rău cu fiica lui: „Mă anunţa de fiecare dată orice”

Andreea Morega a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuțite, iar crima a avut loc în apartamentul în care fata locuia cu chirie cu alte două colege. După ce a ucis-o, Mirel a așezat-o pe pat, i-a aranjat părul în jurul gâtului, a făcut un duș și a plecat din apartament. El a fost găsit de oamenii legii în locuința sa, din comuna Pojejena, din județul Caraș-Severin.

Unde va fi înmormântată Andreea Morega? 

Familia Andreei este distrusă de această veste și încă nu își poate reveni din șoc. Tânăra este din comuna Padeș, județul Gorj, iar înmormântarea urmează să aibă loc joi, 28 martie 2024. Sicriul cu trupul neînsuflețit al tinerei a fost adus acasă de luni, 25 martie. Andreea Morega urmează să fie înmormântată în rochie de mireasă.

Acesta este un obicei care încă se păstrează în zona Olteniei, ca fetele necăsătorite să fie conduse pe ultimul drum în rochie de mireasă.

Localnicii din comuna Padeș au venit în număr tot mai mare încă de luni, când trupul Andreei a fost adus acasă. Oamenii au rămas acolo până spre seară, până când a ajuns și coloana de mașini care a adus-o pe Andreea acasă. Un echipaj al Poliției a deschis coloana de mașini, relatează Gorjeanul.ro

Criminalul Andreei Morega a mărturisit de ce a ucis-o: „M-am enervat foarte tare”

La audieri, Mirel Dragomir și-a recunoscut fapta. El a mărturisit că totul a pornit din cauza unei dispute între ei, după ce tânărul a devenit gelos. Andreea i-a spus că vrea să încheie relația, veste care l-a dărâmat pe Mirel. Acela a fost momentul în care și-a pierdut cumpătul și a ucis-o.

Raportul IML arată că tânăra a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit și că ar fi încercat să se apere până la ultima suflare. Judecătorii au decis arestarea lui Mirel Dragomir pentru 30 de zile.

„A refuzat să mi-l dea (n. red. telefonul) și mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare și m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare și m-am întors cu ele în dormitor.

Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față.

Totodată, m-a prins de lănțișorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a declarat Mirel în fața anchetatorilor.