Noi detalii cutremurătoare despre crima care a șocat întreaga țară. Mirel Dragomir este ucigașul crimei din Timișoara, care a avut loc vineri, 22 martie 2024. Victima tânărului este Andreea Morega, o tânără de 21 de ani, studentă la medicină. Cei doi ar fi format un cuplu de câteva luni, iar băiatul a avut o criză de gelozie, motiv pentru care a recurs la gestul extrem.

Citește și: Tatăl Andreei, studenta la medicină ucisă de Mirel, a presimțit că se va întâmpla ceva rău cu fiica lui: „Mă anunţa de fiecare dată orice”

După ce a fost reținut de autorități, Mirel Dragomir a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat, de fapt, înainte de atacul plin de cruzime. Criminalul le-a spus autorităților că cei doi ar fi format un cuplu din luna octombrie a anului trecut, însă în ultima perioadă a simțit-o pe iubita lui mai distantă. Înainte de a recurge la gestul extrem, el a recunoscut că a observat că vorbește cu cineva prin mesaje și i-a cerut mai multe explicații.

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea, iar în ultima lună am simțit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinților mei, am observat că Andreea tasta pe telefon și am crezut că vorbește cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută, iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână și ea l-a ținut strâns.

Am reușit totuși să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul pin”, se arată în declarația lui Mirel din Rechizitoriul procurorilor.

Mirel, despre momentul în care a atacat-o pe Andreea: „Îmi amintesc că am lovit-o”

Mirel Dragomir le-a mai spus autorităților că s-a enervat foarte tare în momentul în care Andreea i-a spus că vrea să se despartă.

În acel moment, el s-a dus în bucătărie, de unde a luat două cuțite și atacat-o pe tânără. El a explicat și modul cum a ajuns să aibă o tăietură pe față, fiind cauzată tot de cuțit, moment în care Andreea a încercat să se ferească de el. Mai mult decât atât, el a mărturisit că își amintește că a lovit-o de 5-6 ori cu cuțitul. Raportul INML arată că Andreea Morega a fost aproape decapitată în urma atacurilor, fiind vorba de 30 de lovituri de cuțit.

„A refuzat să mi-l dea și mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare și m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare și m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănțișorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat.

Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a mai spus tânărul.