O crimă brutală a avut loc în urmă cu câteva zile în Timișoara, mai exact vineri, pe data de 22 martie 2024. Andreea Morega, o tânără de 23 de ani, studentă la medicină, a fost ucisă de Mirel Dragomir, despre care s-a scris că ar fi iubitul fetei. Băiatul era cu doi ani mai mare și era student Medicină, dar și la Teologie.

Citește și: VIDEO Mihaela a fost ucisă în scara blocului după ce a depus actele de divorț! După crimă, soțul a încercat să își pună capăt zilelor

Mirel a însoțit-o pe Andreea la locuința tinerei, unde locuia în chirie alături de alte două colege. Cei doi ar fi avut o relație de câteva luni de zile, însă tânăra ar fi vrut să pună capăt relației. Cei doi au avut o ceartă, care a început să devină din ce în ce mai violență. La un moment dat, Mirel s-a dus în bucătărie, pentru a se calma. În acel moment, el și-a pierdut cumpătul și a luat un cuțit, cu care a atacat-o pe tânără.

Studenta de la Medicină a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit. Tânărul a fugit de fața locului, însă a fost prins ulterior de oamenii legii.

Ultimul mesaj pe care Andreea i l-a trimis tatălui ei: „Eram sigur că ceva nu e în regulă”

În ziua în care Andreea a fost ucisă, familia o aștepta acasă. Tânăra de 21 de ani îi scrisese tatălui ei imediat cum a terminat cursurile la facultate și l-a anunțat că se va duce acasă, își va face

bagajele și va veni acasă cu autobuzul de la ora 12. Bărbatul a început să se panicheze în momentul în care nu a mai primit niciun semn din partea fetei sale, lucru neobișnuit pentru ea.

„La 11 am vorbit cu ea. Mi-a trimis mesaj că a terminat orele, își face bagajul și vine acasă și îmi trimite mesaj când se urcă în autobuz să vină. La 12 era autobuzul să plece.

Nu mi-a trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face. Nu mi-a răspuns. Am sunat-o. N-a răspuns”, a mărturisit tatăl Andreei, potrivit Antena 3.

Când a văzut că Andreea nu îi mai răspunde la telefon, bărbatul nu a mai stat pe gânduri. El a urcat în mașină și a început să conducă într-un suflet spre Timișoara.

Mai mult decât atât, tatăl fetei a mărturisit că nu știa de presupusa relație a fiicei sale cu ucigașul.

„Eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunța de fiecare dată orice, ce pași făcea. Am luat mașina și am plecat spre Timișoara. Probabil, a dezvoltat o obsesie. Am înțeles că el voia și ea a zis că o să îi spună că nu voia să aibă o relație cu el.

Indiferent, pe Andreea nu o mai învie. Orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă încălzește cu nimic”, a mai spus tatăl studentei.

Mirel Dragomir se află în aceste momente după gratii, după ce a recunoscut în cadrul audierilor că a ucis-o pe Andreea Morega din gelozie.