Frustrările i-ar fi întunecat atât de tare mințile unui individ din Alexandria că și-a ucis cu sânge rece partenera ne viață. Femeia, contabilă de meserie, a fost găsită fără suflare chiar de mama călăului. La audieri, bărbatul a recunoscut totul.

„Orice aș zice nu o mai aduce nimeni înapoi, nimeni. Îmi pare rău de amândoi. Ea putrezește și el putrezește în închisoare”, a declarat mama victimei.

Citește și: VIDEO Durerea părinților lui Melis, tânăra ucisă în Grădina Botanică, mai mare ca niciodată! Declarațiile halucinante pe care le-a făcut ucigașul fetei

Scenele cumplite au avut loc în apartamentul celor doi concubini din Alexandria, iar cea care a găsit-o pe Raluca fără viață a fost așa zisa soacră a tinerei. Îngrijorată că nici fiul, nici nora sa nu răspund la telefon, femeia s-a îndreptat spre locul crimei fără să se gândească ce descoperire șocantă avea să facă.

Mama suspectului a sunat imediat la 112, însă tot ce au putut face medicii de pe ambulanță a fost să constate decesul tinerei de 36 de ani.

Iubitul Ralucăi a recunoscut motivul crimei 

Mihai, bărbatul care i-a fost iubit Ralucăi mai bine de 5 ani, a fost un timp de negăsit. Acesta și-a lăsat telefonul acasă, și ar fi încercat să fugă de la locul faptei.

Principalul suspect a fost prins la câțiva kilometri distanță, în localitatea Bragadiru și a fost dus la audieri. Aici, potrivit anchetatorilor, întreaga tragedie a luat o întorsătură și mai șocantă.

„Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul și-a recunoscut fapta la audieri. Le-a declarat polițiștilor ca ar fi avut mai multe frustrări adunate, însă nu ar fi vrut să își ucidă iubita și nu ar fi avut niciun motiv pentru a face asta",
a transmis Claudia Costandiș, reporter NEWSTIME.

Citește și: VIDEO Un bărbat din Capitală i-a dat foc iubitei și mamei acesteia! Abia aflase că vrea să îl părăsească de Ziua Îndrăgostiților

Un timp, Mihai ar fi încercat să-și facă un rost în Marea Britanie, dar în final s-a întors în Alexandria unde era agent de vânzări. Concubina sa, în schimb, era contabilă și câștiga mai bine decât el.

În lunga listă de frustrări, suspectul ar fi declarat că se adaugă și faptul că Raluca, spre deosebire de el, era și mai tânără și mai atrăgătoare, în timp ce el realiza că a îmbătrânit și s-a îngrășat.

Mama Ralucăi, nedezlipită de lângă sicriul fiicei sale: „Numai mamă să nu fii” 

Potrivit vecinilor, din apartamentul celor doi nu se auzeau niciodată certuri sau scandaluri și păreau un cuplu obișnuit.

Nedezlipită de lângă sicriul fiicei sale am găsit-o astăzi pe mama Ralucăi. Biata femeie a primit vestea care a îngenuncheat-o de la colegii tinerei.

„Când am auzit că mi-a spus că nu mai e și când am văzut că a scos-o din sacul acela negru, numai mamă să nu fii. Nu, chiar nu m-am gândit, pentru că era un băiat liniștit, așa îl credeam eu”, a declarat mama victimei.

Raluca și Mihai erau de 5 ani împreună, iar până în momentul de față, nu se cunoaște exact mobilul crimei. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și riscă până la 25 de ani de închisoare dacă este găsit vinovat.