O gelozie dusă la extrem l-a determinat pe un bărbat de 37 de ani din Iași să intre în miez de noapte în locuința fostei iubite. Acolo a dat de noul partener al acesteia, pe care l-a ucis cu mai multe lovituri. Imediat după atac, bărbatul și-a pus capăt zilelor.

„Îmi trimitea mesaje și amenința, dar nu l-am crezut în stare că poate să facă una ca asta”,

a povestit fosta iubită a agresorului. 

După ce l-a ucis pe bărbatul de 27 de ani și l-a lăsat în mijlocul străzii, agresorul și-a pus capăt zilelor 

La ora 02:25 de minute agresorul de 37 de ani a intrat în casa fostei iubite. Părinții acesteia lucrau în tura de noapte. Femeia și copilul de 2 ani dormeau într-o altă cameră.

Agresorul a nimerit peste cel pe care îl credea noul iubit al femeii și l-a atacat cu o cruzime ieșită din comun

„S-a dus la el. Am auzit că a țipat de două ori și a spus „au”, apoi am auzit niște zdruncinături, pe hol acolo, cred că s-au împins. Am ținut de mâner, să nu poate să mai intre înapoi fostul concubin,

a mai spus femeia. 

Victima de 27 de ani s-a luptat cu agresorul, dar n-a făcut fața atacului. Chiar și așa, a reușit să-l împiedice pe individ să ajungă în camera în care dormeau copilul și mama acestuia. Cu ultimele puteri, victima a ajuns în stradă și a strigat după ajutor. Acolo a fost găsit de medici. Rănile de pe trupul tânărului sunt înfiorătoare.

Între timp agresorul a fugit, dar se pare că nu a urmărit să se ascundă, ci avea un plan bine pus la punct. Și-a pus capăt zilelor la distanță mică de locul în care a rămas victima sa. Agresorul de 37 de ani a avut o relație mai lungă cu femeia pentru care dezvoltase o obsesie. Împreună avea un copil și au lucrat în străinătate.

Au venit în țară, unde și-au cumpărat o locuință, însă relația lor nu a rezistat din cauza agresivității bărbatului.

„Era gelos pe nimicuri. Pur și simplu dacă dădeam bună ziua sau vorbeam cu cineva, doar din omenie, nimic mai mult, el era foarte gelos”, a mai spus fosta iubită a ucigașului. 

Procurorii așteaptă acum necropsia, pentru a stabili dacă suspectul a consumat alcool sau alte substanțe înainte de comiterea atacului.

În caz de urgență apelați numărul TelVerde: 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice.