Un dublu asasinat din gelozie șochează Australia și lumea întreagă. Un cunoscut prezentator de televiziune și iubitul lui au fost uciși cu sânge rece de un ofițer de poliție, care ar fi avut o aventură cu unul dintre cei doi. Individul a ascuns cadavrele la o fermă situată la 200 de kilometri distanță de locul ororii și au fost descoperite după o săptămână de căutări.

Vedeta de televiziune, în vârsta de 26 de ani și iubitul lui, însoțitorul de bord de 29 de ani, ar fi fost uciși în vila în care locuiau, într-un cartier din Sydney. Moartea a fost violentă, spun anchetatorii, în urma unor multiple împușcături. Cel care le-ar fi luat viața este un ofițer de poliție în vârstă de 28 de ani, care ar fi avut o aventură cu prezentatorul TV.

Anchetatorii au stabilit că cei doi iubiți au fost uciși lunea trecută, dar abia acum s-a descoperit dublul asasinat. La 28 de kilometri de reședința prezentatorului de televiziune, într-un container, au fost găsite hainele celor doi, pătate de sânge, un telefon mobil și câteva carduri. Cadavrele, însă, erau de negăsit. Ofițerul le aruncase într-o dubă și le-a dus la aproape 200 de kilometri depărtare, la o fermă, unde le-a ascuns sub stânci.

După ce a fost arestat și a văzut că nu mai are cale de scăpare, le-a dat detalii detectivilor despre acel loc al orori. Până și anchetatorii sunt șocați, iar cei care vin să aprind în fața reședinței celor doi tineri uciși, cunoscuți sau simpli trecători, sunt de-a dreptul terifiați. Ofițerul acuzat de dublul asasinat a intrat în poliție în 2019.

Înainte fusese un blogger destul de cunoscut.