Ideea divorțului l-a transformat în criminal pe un bărbat din Botoșani. Individul de 55 de ani și-a ucis cu sânge rece soția care voia să se despartă de el. Bărbatul avea și un ordin de restricție, însă nimic nu l-a împiedicat să comită oroarea. După crimă, el a încercat să își pună capăt zilelor. Mihaela ar fi împlinit sâmbătă 53 de ani, însă nu a mai apucat să își serbeze ziua de naștere.

Citește și: Ea este Raluca, contabila din Alexandria, ucisă de propriul iubit! Bărbatul le-a recunoscut anchetatorilor motivul crimei

Femeia se întorcea de la magazinul unde lucra când a fost atacată de soțul cu care era în divorț. Individul de 55 de ani a așteptat-o în scara blocului și s-a năpustit cu brutalitate asupra ei. Cele două lovituri i-au fost fatale.

Fiica de 18 ani a celor doi a fost cea care a găsit trupul neînsuflețit la baza scărilor.

Mihaela obținuse ordin de restricție împotriva soțului 

Sătulă de bătăile primite, în urmă cu o lună, femeia a intentat procesul de divorț și s-a mutat cu fiica ei. Bărbatul a mai căutat-o și a continuat să o bată, când se lovea de refuz.

Victima a obținut un ordin de restricție, părea că individul se liniștise, însă totul a luat o întorsătură tragică în ultimele zile. După oribila faptă, individul a încercat să se sinucidă.

Polițiștii care au mers la fața locului l-au încătușat. La acest moment, el este internat la Spitalul Județean Botoșani în vederea acordării de îngrijiri medicale. După ce va ieși din spital, bărbatul va fi dus la audieri și va fi supus unei expertize psihiatrice.

El este cercetat pentru omor calificat.