Un tânăr de 21 de ani a intrat cu forța în casă peste fosta iubită, a bătut-o și a abuzat-o. S-a întâmplat în Galați, iar individul a fugit apoi cu copilul pe care cei doi îl au împreună. Bărbatul a fost găsit de poliție în județul Vaslui. Individul în vârstă de 21 de ani ar fi încercat de mai multe ori să se împace cu femeia alături de care are și o fetiță de un an.

Sătulă de certurile legate de infidelitate, tânăra de 22 de ani a decis să locuiască doar cu fiica, acasă la părinții săi, în Galați.

Citește și: Cine este tânăra de 23 de ani care susține că a fost lovită de Florin Salam, într-o cameră de hotel din Capitală! A făcut primele declarații: „Te duci acolo și vezi un monstru”

Fostul iubit a intrat peste ea în casă noaptea și după o discuție mai aprinsă a început să o lovească.

A plecat apoi, dar s-a întors după aproape două ore și a continuat să o agreseze. Orbit de gelozie, tânărul a abuzat-o, după care a fugit cu fetița pe motiv că nu a petrecut timp cu ea de mult.

Unde a fost găsit tânărul care a agresat-o pe mama propriului copil? 

Tânăra de 22 de ani a mers la Poliție abia a doua zi să îl reclame pe individ.

Oamenii legii l-au găsit la adresa de domiciliu din județul Vaslui, împreună cu micuța de un an, care, din fericire, era teafără. În comunitate erau cunoscuți ca o familie liniștită, care nu a făcut niciodată probleme.

„A venit ieri ea și mi-a cerut ajutorul și am trimis către postul de Poliție. De altfel, nici părinții nu au știut la un moment dat că a fost la ea în casă.

Am înțeles că ar fi fost noaptea sau în genul ăsta”, Sunt oameni liniștiți. Noi n-am avut probleme cu ei. Fetița e îngrijită”,  au declarat cunoscuți ai celor doi părinți.

Individul a fost arestat pentru 30 de zile și are ordin de restricție, prin care i se interzice să se apropie de fosta iubită. El este acuzați de violență în familie, violare de domiciliu și că a abuzat-o pe fosta iubită.

În caz de urgență, apelați numărul 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.