La doar 47 de ani, Camelia Tișe s-a stins din viață. Fosta parteneră de viață a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a fost descoperită fără suflare în propria casă din orașul Cluj-Napoca.

Fosta soție a omului politic profesa ca notar și se pare că nu se cunoștea despre ea faptul că ar fi avut probleme de sănătate, astfel că moartea acesteia este învăluită în mister.

Moartea fostei soții a președintelui CJ Cluj, învăluită în mister. Cine i-a descoperit trupul fără viață?

Trupul fără viață a fost descoperit fără suflare de către menajera familiei, notează antena3.ro. Femeia a sunat imediat la 112 însă, din nefericire, medicii care au ajuns la fața locului nu au putut decât să confirme decesul.

Surse din presă notează faptul că femeia s-ar fi stins din cauze medicale, însă ancheta demarată de către anchetatori este departe de a avea o concluzie.

Din primele informații se pare că trupul fără viață al femeii nu ar prezenta urme de violență.

„La data de 5 februarie, în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani. Ajunși la domiciliul femeii, polițiștii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul.

Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul Poliției.

În acest moment nu se știe care este cauza care a pus punct vieții celei care a fost fina edilului orașului Cluj -Napoca.

Citește și: Cum a ajuns, de fapt, Florin Salam în aceeași cameră cu tânăra care l-a acuzat de agresiune? Avocata manelistului, dezvăluiri neașteptate: „Poate s-a împiedicat”

Camelia și Alin Tișe s-au căsătorit în anul 2018, iar naș le-a fost chiar Emil Boc. Mariajul celor doi nu a fost însă unul de lungă durată, iar cu șase luni în urmă cei doi au luat-o pe drumuri separate. Finii primarului au un copil împreună.