Anunț de ultimă ură despre Carla Borodi! Tânăra în vârstă de 26 de ani care a dispărut de acasă cu două zile în urmă a fost găsită moartă.

Operațiunile de căutare care au început zilele trecute au continuat și joi, 25 ianuarie. Din nefericire, patrulele au descoperit doar trupul fără suflare al tinerei, pe un câmp din apropierea satului Gârbau din județul Cluj.

„Cu privire la tânăra de 26 de ani, din Cluj-Napoca, plecată voluntar din data de 23 ianuarie a.c., vă informăm că azi, 25 ianuarie a.c., aceasta a fost găsită, din nefericire, decedată pe un teren extravilan din comuna Gârbău.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia, polițiștii vor continua cercetările în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a fi efectuată și expertiza medico-legală.

Dorim să mulțumim tuturor persoanelor și jurnaliștilor care s-au implicat în căutarea tinerei, respectiv în activitățile desfășurate în cursul zilelor de ieri și de azi”, au transmis polițiștii de la IPJ Cluj.

Carla a dispărut pe 23 ianuarie. Locul în care tânăra a fost văzută pentru ultima dată în viață 

Carla Borodi a plecat singură de acasă în ziua de marți, 23 ianuarie.

Puțin mai târziu, în jurul orei 12, aceasta a fost surprinsă de camerele de supraveghere din Gara Cluj-Napoca.

Din gară, Carla Borodi s-a urcat în trenul care circula spre Aghireșu, însă nu a mai ajuns niciodată la destinație, notează dejeanul.ro. Oamenii legii au presupus că fata a coborât din tren în localitatea Gârbău, fapt confirmat și de câțiva localnici care spun că în acea zi au văzut o tânără care avea semnalmentele Carlei, acesta fiind și ultimul loc în care a mai fost văzută în viață.

Citește și: Situație halucinantă la un liceu din Baia Mare! O elevă le-a mărturisit părinților că ar fi fost agresată de profesorul ei. Dascălul neagă acuzațiile

Localnicii le-au spus autorităților că fata se îndrepta spre un teren din zonă, acesta fiind și locul în care a fost căutată. Joi, 25 ianuarie, acțiunile de căutare au continuat. La acestea au luat parte zeci de polițiști, jandarmi, localnici și voluntari, care au fost ajutați și de o dronă care are o cameră cu termoviziune.

Din nefericire, patrulele au descoperit-o pe Carla fără suflare, pe terenul cu pricina. Până în acest moment nu a fost comunicată cauza morții tinerei din Cluj.