O crimă îngrozitoare a șocat întreaga țară, după ce Mirel Dragomir, un tânăr student la Medicină și Teologie, și-a ucis iubita, pe Andreea Morega. Tânărul se află în aceste momente în custodia autorităților, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. El și-a atacat iubita cu două cuțite, în urma unei dispute, după care a plecat de la locul crimei.

Citește și: Mirel, ucigașul Andreei Morega, a dezvăluit motivul pentru care a ucis-o! Ți se face pielea de găină: „M-am enervat foarte tare”

Acest incident tragic a creat multă indignare în mediul online, iar printre persoanele care au reacționat în urma crimei de la Timișoara se numără și Erika Isac. Cântăreața a devenit consacrată pentru melodia feministă „Macarena”, în care menționează numele „Mirel” din Turnu Măgurele, fiind un simbol al bărbaților agresivi din România.

Din păcate, personajul „Mirel” a devenit realitate, iar Andreea Morega a fost ucisă cu brutalitate de el.

Celebra cântăreață a oferit o reacție dură în mediul online, acolo unde a trimis condoleanțe familiei fete ucise și unde a transmis că speră ca ucigașul să primească închisoare pe viață.

„Sincere condoleanțe familiei. Sper ca ea să fie într-un loc mai bun acum. Sper ca ăla să ia pe viață, psihopatul nenorocit, iar colegii lui să aibă grijă de el acolo. Am văzut o poză cu tâmpitul și arăta a om care nu ar putea să rănească nici măcar un pluș”,

a declarat Erika Isac, într-un video postat în mediul online.

Mirel Dragomir, ucigașul crimei din Timișoara, primele declarații: „M-am enervat” 

Mirel Dragomir le-a povestit polițiștilor totul despre momentul în care  atacat-o pe Andreea Morega. Cei doi ar fi avut o ceartă în timp ce se îndreptau spre apartamentul în care tânăra locuia cu chirie. Momentul în care Mirel a observat că iubita lui vorbește cu cine prin mesaje, el i-a cerut telefonul, iar de aici lucrurile au degenerat.

Motivul care a dus la gestul necugetat al tânărului a fost momentul în care Andreea i-a spus că vrea să se despartă de el. 

„A refuzat să mi-l dea și mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare și m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare și m-am întors cu ele în dormitor.

Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănțișorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, se arată în declarația lui Mirel din Rechizitoriul procurorilor.