Ana Maria Vasiliu, în vârstă de 34 de ani, a fost omorâtă cu brutalitate, fiind descoperită mutilată în locuința sa de către poliție. În cadrul acestei anchete, autoritățile care investighează crima au efectuat trei arestări.

Sora victimei, chemată să identifice trupul

Ana Maria Vasiliu fusese căsătorită cu Gabriel, fost participant la emisiunea „Puterea Dragostei”. În vârstă de 34 de ani, aceasta lucra de câteva luni în Olanda.

Principalul suspect al crimei este un cetățean britanic, însă autoritățile olandeze au reținut încă două persoane. Investigațiile continuă în acest caz.

Conform primelor informații, corpul femeii a fost găsit într-o stare deplorabilă, mutilat, astfel că sora Ana Mariei, care locuiește în Spania, a fost chemată pentru a o identifica.

Citește și: VIDEO Cele mai aglomerate drumuri din România. Mii de șoferi își pierd ore întregi pe loc

Românca va fi înmormântată în Rovinari, județul Gorj. Familia ei pregătea o nuntă, deoarece, Ana Maria urma să se recăsătorească în toamnă, evenimentul fiind planificat pentru sfârșitul lunii septembrie.

Acum, însă, părinții îndurerați vor folosi banii economisiți pentru nuntă pentru a-și înmormânta fiica, care a fost ucisă cu brutalitate în Olanda.

De ce a fost condamnat Gabriel Vasiliu

Ana Maria a fost ucisă în timp ce Gabriel Vasiliu, fostul ei soț, se află în închisoare, unde ispășește o pedeapsă de trei ani pentru trafic de persoane și pentru activități legate de droguri, cum ar fi cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea acestora.

„Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 2 ani şi 8 luni închisoare pe care o sporeşte cu 1/3 din totalul celorlalte pedepse aplicate, urmând să execute în total 3 ani închisoare (…) şi pedeapsa complementară (…) (dreptul de a fi ales în

autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat) pe o perioadă de 5 ani”, se arată în sentința Tribunalului Gorj.

Citește și: VIDEO Tineri cu coadă și urechi de animale. Elevii de liceu se costumează în diferite necuvântătoare

Ana Maria și Gabriel s-au cunoscut în 2019, iar după trei ani s-au căsătorit, părând inițial foarte fericiți împreună.

Totuși, condamnarea lui Gabriel a dus la destrămarea relației. Cei doi erau separați de ceva timp, iar Ana Maria era deja într-o nouă relație, dorind să își refacă viața alături de un alt partener.

„Gabriel era un băiat foarte bun, cu mult bun simț. Noi am avut mai mult o relație de prietenie în timpul emisiunii de la Kanal D. Am mai vorbit o perioadă după ce am ieșit de la Puterea Dragostei.Am

rămas șocată când am auzit de acest deces. Nu o ştiam personal, însă ce s-a întâmplat este înfiorător. Astăzi, am luat legătura cu mama lui și am aflat că el este arestat. Familia lui Gabriel nu știe detalii, doar că a decedat și nimic mai mult, momentan. Nu am idee dacă ei au mai păstrat legătura după separare. Mă refer aici la condamnarea lui. Nu mi-a zis nimic. Mama lui plângea. Nu este ușor. Gabi este distrus și el. A iubit-o foarte mult. El și-a dorit această familie. Îi transmit condoleanțe și să fie puternic!”, a spus Daiana Marcu, o fostă concurentă de la Puterea Dragostei.