Cunoscut pentru opulența pe care o afișează pe rețelele de socializare, Pescobar i-a uimit pe toți atunci i-a informat pe urmăritorii săi că a luat o decizie foarte importantă. Până să le dezvăluie acest lucru, Paul Nicolau a mărturisit cum a rămas fără permis de conducere în vară, atunci când a fost oprit de oamenii legii în trafic.

„Pescobar – subiect de știri în România. Domle, că am depășit viteza, că nu știu ce.

Da, într-adevăr am depășit viteza, am contestat, că legea îți permite să faci contestație și până îmi vine ‘sentința, adică probabil că voi pierde dreptul de a conduce, beau o bere și mă doare undeva. Ai înțeles? Că atâta s-a putut! Deocamdată sunt în Mykonos și-s pe stres zero. Vă las pe voi să comentați, să vă agitați, faceți ce vreți voi. Eu vă pup și vă transmit sănătate. Și am două procese pe rol, apropo, nu unul.
Probabil că voi sta undeva la șapte luni de zile. Stau șapte luni și asta-i viața. V-am pupat!”
, spunea Pescobar, pe contul său de TikTok pe atunci.

La acea vreme, Pescobar se aștepta să nu mai conducă pentru o perioadă de 7 luni, însă a avut parte de o surpriză plăcută, pentru că dreptul de a conduce i-a fost retras doar pentru 3 luni.

Afaceristul nu este însă supărat, ci are de gând să profite din plin de acdeastă perioadă.

„Gata cu zona de confort, cu mașina și condusul. Dăm drumul la instalație: mersul pe jos. Am cam uitat de el. Când stai cu fundul în mașină, cobori în parcare, pac… nu-ți ma trebuie mers pe jos. Să vezi ce pătrățele face Pescobar”, le-a mai transmis Paul Nicolau urmăritorilor săi.

După ce a rămas pieton, Pescobar vrea să vândă mașinile de lux: „Îmi trebuie și șofer”

Ulterior, omul de afaceri a spus că are de gând să renunțe la două mașini de lux pe care le deține, însă pentru celălalt bolid vrea să angajeze un șofer, pentru că din 15 noiembrie nu se mai poate urca la volan.

Citește și: Ucigașii omului de afaceri din Sibiu au fost identificați. Totuși, indivizii care l-au ucis pe Adrian Kreiner nu au fost arestați

„Dragilor, de vânzare, nu, nu le-a luat ANAF-ul. Vând un Lamborghini și un Ferrari Roma și rămân cu G-ul. Îmi trebuie și șofer, că de pe 15 noiembrie rămân fără permis trei luni de zile. Vă anunț eu realitatea”,

a mai spus Paul Nicolau.