Cei trei indivizi care l-au bătut și ucis pe Adrian Kreiner au fost identificați de către oamenii legii, însă pentru moment sunt încă în libertate.

Ancheta în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner continuă. Oamenii legii au progresat și au descoperit noi informații în acest caz șocant, care a îngrozit România. Anchetatorii au identificat trei bărbați din județul Dolj, care ar fi de fapt indivizii care l-au bătut și ucis pe omul de afaceri din Sibiu.

Până în acest moment, criminalii nu au fost reținuți, notează Spynews.ro. Oamenii legii au adus pe cineva la secție în urma unei percheziții pe care au efectuat-o în noaptea de miercuri spre joi. Este vorba de un alt bărbat care este suspect că i-ar fi primit pe cei trei ucigași în casa sa și de asemenea i-ar fi ajutat și cu transportul.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii au făcut mai multe verificări și la mai multe adrese din Timișoara, după ce unul dintre cei trei ucigași a fost identificat în urma analizării probelor ADN.

Vă reamintim că omul de afaceri în vârstă de 50 de ani a fost bătut cu bestialitate în propria casă. Chiar dacă a ajuns pe mâna medicilor, Adrian Kreiner s-a stins din viață la spital, la începutul lunii noiembrie.

Citește și: Două asasinate, legături nebănuite. Moartea omului de afaceri din Sibiu ar putea avea legătură cu decesul altui afacerist, care a pierit în 2021

Scenele violente au avut loc chiar în casa afaceristului, unde infractorii s-au infiltrat și unde l-au lovit pentru minute întregi pe omul de afaceri. Casa bărbatului se află în apropierea locuinței lui Klaus Iohannis, într-o zonă foarte bună a orașului Sibiu.

În momentul în care Adrian Kreiner a fost atacat, în casă se afla și partenera de viață a bărbatului, dar și fiica acestuia. 

„Am zbierat, am plâns, că nu se poate așa ceva. Să vină, să intre peste Adi, cu toate camerele, cu toate alarmele, cu tot ce trebuia, ce a avut în casă, să intre hoții și să-l omoare. Dacă voiau să ia ceva, să ia lucrurile lui, să fi luat lucrurile și să-l lase în pace, să nu-l bată, să-l omoare”,

a spus la acea vreme partenera victimei.