Bianca Drăgușanu se confruntă cu noi probleme cu legea, la puțin timp după ce aceasta a mai trecut printr-o situație similară. În urmă cu 2 luni, vedeta a ajuns în fața oamenilor legii, din cauza unei afaceri cu haine de care se ocupa.

Bianca Drăgușanu se confruntă cu alte probleme de ordin legal

Se pare că aceasta a ajuns iar într-o situație similară.

Blondina a fost nevoită să plătească o amendă de 200 de lei, după ce și-a lăsat vehiculul într-o parcare și nu a achitat suma necesară pentru staționare.

Citește și: VIDEO Bianca Drăgușanu, suspectă de evaziune fiscală. Vedeta a ajuns la audieri la primele ore ale dimineții

„200 de lei parcare! Japca și tupeul ordinar”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram.

Ce a declarat Bianca Dragușanu, atunci când mascații au intrat peste ea

Cu mai mult de două luni, vedeta a mai avut probleme cu legea din cauza afacerii ei cu haine. În acel moment mascații au intrat peste ea în casă.

Ea a povestit totul cu lux e amănunte, deoarece nu se ascunde și este o persoană sinceră.

Bianca Drăgușanu a explicat că, deși s-a speculat că ar fi avut probleme, acestea nu erau legate de ea sau de afacerea ei. Ea a menționat că nu i s-a întâmplat nimic rău personal, ci unei prietene foarte bune, care a avut probleme din cauza unor taxe neplătite, în valoare de aproape 50.000 de euro.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a dat jos cagula, la nici două săptămâni de la operație! Nu îi vine să creadă cum arată acum: „Încă mai sunt inflamată”

„Au intrat foarte frumos acasă, s-au prezentat, filmările de pe TikTok și de la știri nu sunt din casa mea, nu sunt de la societatea mea, pentru că toată lumea s-a grăbit să îmi dea cu hate. Am deschis televizorul și se bucura lumea că mi se întâmpla ceva rău și ce crezi, surrpiză, nu mi se întâmpla mie nimic rău, i se întâmpla prieteni mele. Una dintre prietenele mele cele mai bune a pățit nenorocirea asta.

Pe ce? Pe aproape nimic, pe aproape 50.000 de euro pe care trebuia să-i dea la stat și nu i-a dat și o să-i dea oricum, dar oricum i-a dat, dar contabila n-a făcut ce a trebuit. Oamenii incompetenți, și au ajuns și au ajuns și alți oameni să plătească, poate și din vina mea că eu am expus această afacere ca să meargă, într-un context în care se vor lămuri lucrurile”, a
declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul podcast-ului lui Bursucu.