De această dată, manelistul a decis să nu se mai ascundă și a confirmat că are doi băieți frumoși, pe nume Franco și Tiago. Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști din România, a făcut un anunț special pentru fanii săi. În timpul unui spectacol, el a dezvăluit că este tatăl a doi copii frumoși, Franco și Tiago.

Artistul a mărturisit că are doi copii

Bogdan de la Ploiești a ales să fie discret în privința vieții sale personale. Este unul dintre cei mai populari și ascultați maneliști, având multe concerte în care reușește să încânte publicul. Deși a încercat să fie deschis cu fanii săi, anumite aspecte ale vieții sale le-a păstrat private.

Deși au circulat multe zvonuri despre copiii săi de-a lungul timpului, manelistul nu a confirmat nimic până acum.

Recent, Bogdan de la Ploiești a făcut o dezvăluire importantă în timpul unui spectacol.

Citește și: Bogdan de la Ploiești, despre modul în care s-a comportat Florin Salam cu el: „Ați văzut și voi că l-am respectat și am dat toate dedicațiile pe care și le-a dorit”

Le-a prezentat fanilor „cel mai mare hit al său”, adică pe fiul său cel mare, Franco, pe care îl postează frecvent pe rețelele de socializare.

Alături de Franco a apărut și Tiago, al doilea copil al manelistului.

„Vreau să vă prezint cel mai mare hit al meu. În aceasta seară vreau să vă confirm că Franco e băiatul meu și ca incheiere vreau să vă spun ca Tiago este fratele lui. Vă iubim din toată inima și vă mulțumim din suflet”, a spus Bogdan de la Ploiești publicului său.

@bogdandelaploiesti.haz

INFO ROMANIA SINGURUL CLIP CARE TREBUIE SA URMARITI PANA LA FINAL

♬ sunet original- BogdanDeLaPloiesti

Bogdan de la Ploiești își dorește copii cu Cristina Pucean

Bogdan de la Ploiești a declarat că nu își face planuri mari, lăsând totul în mâinile lui Dumnezeu. El a spus că atât el, cât și Cristina iubesc copiii, dar nu consideră necesar să își planifice acest aspect al vieții.

Bogdan a subliniat că cel mai important este să fie sănătoși și să accepte lucrurile așa cum vin, crezând că Dumnezeu le va oferi totul la momentul potrivit.

​„Dumnezeu are planuri, nu noi. Eu niciodată nu mi-am făcut planuri legate de lucruri așa mari. Știe toată România cât de mult iubesc eu copilașii, la fel și Cristina. Nu cred că trebuie să ne facem un plan din asta.

Eu cred că ne va lovi Dumnezeu la momentul potrivit. Important e că suntem sănătoși, că nu spunem nu pentru absolut nimic, dar nu spunem nici da. Important e să ne lovească El atunci când trebuie și atunci când e momentul cel mai frumos”, a spus Bogdan de la Ploiești.

Bogdan de la Ploiești, moment special cu mama lui 

Bogdan de la Ploiești nu doar și-a prezentat copiii în fața publicului, ci a făcut același lucru și cu mama sa. Manelistul a urcat pe scenă alături de mama sa, pe care a invitat-o să cânte, spre încântarea fanilor. A fost o premieră, deoarece ea preferă să fie discretă și să-l sprijine pe artist din culise. Deși a avut emoții și vocea i-a tremurat, a reușit să impresioneze pe toată lumea, iar prestația sa a fost a

„Îi tremură vocea. Mulțumim! E pentru prima dată, e premieră când o pun pe mama mea să cânte, vă spun din toată inima. De atâția ani de zile, nu am pus-o niciodată, deci e premieră asta, sigur o să rupă pe TikTok”, a spus Bogdan de la Ploiești, după ce mama lui a cântat în premieră.