Florin Salam și Bogdan de la Ploiești erau prezenți la un eveniment, iar Bogdan de la Ploiești era cel care cânta și dădea dedicații. În acel moment, în timpul programului artistic între cei doi au existat câteva înțepături.

Ce a spus Bogdan de la Ploiești despre scandal?

După ce a avut loc un schimb de replici, între cei doi artiști s-a iscat un scandal.

În urmă cu puțin timp, Bogdan de la Ploiești a făcut un videoclip în care a explicat totul.

Bogdan de la Ploiești a fost primul care și-a început momentul artistic, iar Florin Salam nu a fost deloc bucuros de prestație.

Florin Salam i-a spus lui Bogdan de la Ploiești să îl numească regele său, moment în care artistul i-a oferit un răspuns respectuos.

Acesta consideră că trebuie să fie călcat în picioare de nimeni.

Citește și: Fostul iubit al Cristinei Pucean continuă scandalul. Cornel a transmis mesaje noi pentru dansatoare, după ce i-au fost închise conturile de Facebook și TikTok

„Știu că așteptați un răspuns de la mine. Cu toate că nu sunt genul să răspuns la răutăți, trebuie să vină și acest răspuns din toată inima.

Florin Salam este regele României, pe bune, Noi toți, toată generația mea am crescut pe muzica lui și îl respect și l-am respectat încă de mic, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm înjosiți și călcați în picioare. Vreau să vă prezint situația exact așa cum a fost”, a spus Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare.

Bogdan de la Ploiești l-a respectat pe artist

Bogdan de la Ploiești a declarat că a respectat toate cererile de dedicații primite, cu excepția uneia singure, despre care a făcut și o remarcă. În ceea ce privește plecarea sa de la eveniment, artistul a subliniat că și-a anunțat interpretarea ultimei piese, după care l-a prezentat pe Florin Salam.

Citește și: Reacția lui Bogdan de la Ploiești, după ce Cristina Pucean a dat de înțeles că a înșelat-o: „E bine și fostul”

„Ați văzut și voi că l-am respectat și am dat toate dedicațiile pe care și le-a dorit, cu toate că a încercat să mă înjosească fiind o petrecere cu oameni la care el cântă de obicei. Din contră, pe unde a cântat la petrecerile noastre, l-am tratat exact ca pe un rege și n-am încercat niciodată să fac vreo contră cu el. Deși sunt multe speculații, am să vă las și acest clip unde veți vedea exact că eu am anunțat ultima melodie, și dacă m-a oprit cineva acela am fost tot eu din

respect față de oamenii mei, pentru că așa am fost educat, să nu stricăm vreodată vreo petrecere. V-aș ruga din toată inima mea să nu dați cu hate și cu vorbe rele pentru că noi am ajuns până aici datorită lui Dumnezeu și a sufletului nostru curat Asta înseamnă BDLP- iubire nu război”, a mai spus manelistul.