Cei doi s-au mai separat de câteva ori, însă de fiecare dată au reușit să se împace. Iată ce a dus la această nouă despărțire între cântărețul de manele și dansatoare!

Bogdan de la Ploiești a vorbit despre separarea de Cristina Pucean

Bogdan de la Ploiești a anunțat că s-a despărțit de Cristina Pucean! Artistul a subliniat că ruptura nu este cauzată de trădări sau alte probleme personale.

Într-o declarație sinceră pe rețelele de socializare, artistul a explicat că decizia a venit din lipsa de compatibilitate pe mai multe planuri. Cei doi rămân cei mai buni prieteni și cer respectul publicului pentru viețile și carierele lor.

Citește și: VIDEO Electrocasnicele de mii de euro au fost făcute scrum în vamă. Pompierii au stins cu greu focul

Bogdan de la Ploiești a declarat pe TikTok că el și Cristina nu mai sunt împreună de ceva timp, dar nu au anunțat public despărțirea pentru a evita

speculațiile legate de marketing sau promovarea unei melodii. El a subliniat că a avut o dragoste sinceră pentru Cristina și își dorește să fie respectați în continuare.

„Am văzut că sunteți foarte curioși de viața mea sentimentală, iar astăzi vreau să vă împărtășesc purul adevăr. Eu și Cristina nu mai formăm un cuplu de ceva timp, doar că nu am vrut să spunem asta ca să nu credeți că este vorba de vreo strategie de marketing sau să credeți că promovăm vreo piesă.

Cristina este o fată deosebită, care a muncit mult. A fost vorba de o dragoste curată și încă este vorba de o dragoste curată. Vreau să știți că mi-aș dori din toată inima să ne respectați în continuare, să ne respectați meseria și ce am făcut bun pentru voi”, a spus artistul pe platforma TikTok.

Motivul pentru care cei doi au decis să meargă pe drumuri separate

Bogdan de la Ploiești a explicat că a decis să vorbească despre despărțirea de Cristina din cauza comentariilor negative pe care le-a primit aceasta pe rețelele sociale. El a clarificat că ruptura nu a fost cauzată de trădare sau înșelat, ci de lipsa de compatibilitate. Artistul a subliniat că vor rămâne cei mai buni prieteni și a cerut respect pentru amândoi.

Citește și: VIDEO Un minor, în vârstă de 14 ani, a condus un scuter furat sub influența substanțelor interzise. Tânărul nu era singur

„Pur și simplu, astăzi din cauza hate-ului pe care și l-a luat ea pe rețelele de socializare și ce am văzut că mai scriu unii oameni care nu vor să ne facă decât rău, am ales să ies în față, să vă spun adevărul. Nu a fost vorba de trădare, nu a fost vorba de înșelat, nici din partea mea, nici din partea ei. Să știți că dacă ne-am despărțit, ne-am despărțit din cauză că nu eram compatibili și este normal pentru doi oameni să ajungă să înțeleagă treaba asta.

Și în rest, vreau să auzim numai de bine, și de mine, și de ea și vom rămâne cei mai buni prieteni”, a mai adăugat el.