Andra Miriam Buliga Lucescu este numele tinerei de 25 de ani, care și-a pierdut viața pe Drumul Național 29, din județul Botoșani. Tânăra se afla în mașină alături de soțul ei, alături de care era căsătorită de mai puțin de un an și urmau să devină părinți în acest an. Cei doi soți erau din Călinești-Bucecea, iar cel care conducea autoturismul era chiar soțul Andrei.

Citește și: Andra este gravida moartă în accidentul de la Botoșani! Tânăra de 25 de ani era în mașină cu soțul ei

Accidentul tragic s-a produs în momentul în care un tânăr de 21 de ani din Avrămeni a pierdut controlul volanului, în timp ce lua curba la dreapta. El nu a mai putut controla vehiculul și i-a lovit pe cei doi soți. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, însă Andra se afla deja în stare critică. Echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru Andra, care a fost declarată moartă la fața locului.

Soțul ei, cât și șoferul celeilalte mașini, au ajuns la spital.

Când va fi condusă Andra pe ultimul drum, gravidă moartă în accidentul din Botoșani?

Andra avea doar 25 de ani și era însărcinată în câteva luni. Anul care ar fi trebuit să fie cel mai frumos an din viața ei s-a sfârșit mult prea devreme. Familia tinerei este devastată, mai ales că se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

Familia a anunțat că ea va fi înmormântată pe data de 24 ianuarie, la ora 11:00. Trupul neînsuflețit al Andrei a fost depus la Biserica Penticostală Betania din Cătămărăști Deal. Cei care vor să își ia rămas bun de la ea o pot face luni și marți, când sunt seri de priveghi, relatează botosaninews.ro.

„Oricâte cuvinte am așterne pe hârtie, toate rămân reci și apăsătoare în fața durerii nemărginite! Prea repede și prea neașteptată a fost despărțirea dintre noi! Te vom iubi mereu și nu te vom uita niciodată”,

este mesajul transmis de familia Andrei.

Andra Buliga Lucescu lucra la un cabinet notarial din Bucecea și era o persoană muncitoare și cu un suflet bun. Toți cei care au cunoscut-o aveau doar cuvinte de laudă la adresa ei. De asemenea, ea iubea cu desăvârșire animalele, în special cățeii, motiv pentru care se implica mereu în acte caritabile pentru animale.