Cea mai mare captură de pastile interzise din România a fost descoperită în județul Argeș. Stupefiantele de mare risc ar fi fost ascunse într-o parcare și sunt evaluate la, atenție, patru milioane de euro. 

Substanțele interzise erau ascunse de către traficanți într-o remorcă

„Substanțele interzise se pare că erau bine ascunse într-o remorcă dintr-o parcare privată și urmau să fie vândute pe piața neagră, însă polițiștii au intrat pe fir și le-au dat planurile peste cap membrilor grupării infracționale.

În urma perchezițiilor, anchetatorii au ridicat peste 230 de mii de pastile cu efecte psihoactive, comprimate ce valorează aproximativ patru milioane de euro.

Citește și: Elevii nu pot fi testați pentru depistarea stupefiantelor în școli! Cu ce alte soluții vin Ministerele Educației și Sănătății

Doi cetățeni străini sunt cercetați acum pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de substanțe interzise de mare risc și au fost reținuți pentru douăzeci și patru de ore.

Indivizii, care nu locuiau cu forme legale în județul Argeș, vor fi prezentați în fața unei instanțe cu propunerea de arestare preventivă.

Citește și: Fenomen extrem de periculos, descoperit în Capitală! Zeci de indivizi vindeau un tip nou de substanțe psihoactive, cu doar 10 lei doza

Pe de altă parte, anchetatorii vor să vadă dacă există vreo legătură cu gruparea infracțională care a fost prinsă de către oamenii legii în timp ce introducea în țara noastră, prin portul Constanța, 184 de kilograme de heroină”

, a transmis Adina Iliescu, reporter Kanal D.