Astăzi, de la ora 19:00, în serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, Zeynep este de negăsit și cu toții sunt îngrijorați de soarta tinerei.

Ege și Bulent sunt extrem de îngrijorați de faptul că Zeynep este de negăsit și nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu aceasta. Melis este singura care se bucură că Zeynep nu mai face parte din viața lor, iar acest lucru trezește suspiciuni pentru cei din jur.

Chiar și Belkis se cutremură atunci când află că Melis ar fi coplotat la <dispariția> rivalei sale.

Primită să locuiască în casa familiei Bozbey după ce casa i-a fost distrusă, Cavidan face <demersuri> pentru ca fiica ei sa rămână alături de avocatul <înstărit> și astfel să pună mâna pe averea acestora. Singurul lucru pe care și-l dorește Cavidan este ca vila în care locuiește familia Bozbey să devină a sa și pune la cale un plan malefic pentru a-și atinge scopul. 

Ce se întâmplă atunci când Bulent află că Zeynep a fost răpită și cum plănuiește Cavidan să pună mâna pe averea familiei Bozbey, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.