Totuși, manelistul afirmă că situația nu a fost deloc așa. Iată ce a mărturisit Tzancă Uraganu, după ce s-a vehiculat că ar fi fost dat afară de la o nuntă din Cluj! Se pare că acesta îi cunoștea pe cei la care a cântat.

Ce a spus Tzancă Uraganu, după ce s-a vehiculat că ar fi fost dat afară de la o nuntă

Tzancă Uraganu a fost invitat să presteze la o nuntă în Huedin, Cluj, dar, conform unor informații, nu și-ar fi finalizat prestația și ar fi fost înlăturat. Manelistul neagă aceste acuzații și susține că nu a existat o astfel de situație, prezentând chiar dovezi sub formă de filmări de la evenimentul respectiv.

Citește și: Ce mesaj a transmis Tzancă Uraganu, după ce a fost pus la zid că nu este la zi cu plata impozitelor: „Eu muncesc legal, tot ce fac este legal”

Într-un videoclip postat pe TikTok, Tzancă Uraganu explică ce s-a întâmplat la nunta din Huedin. Manelistul afirmă că nu a fost dat afară de la eveniment, ci că cineva ar fi tăiat din videoclip secvența în care el cânta, pentru a lăsa impresia că ar fi existat nemulțumiri.

„Ăsta este live-ul, unde am fost eu dat afară? Este un live pe care l-a preluat un băiat, l-a editat, a băgat el până la sfârșit.

Oamenii ăia de acolo au un obicei de a vorbi mult la microfon pentru că ăsta este obiceiul lor”, a spus Tzancă Uraganu, într-un videoclip, pe TikTok.

Artistul îi știa de 12 ani pe cei la care a cântat

Tzancă Uraganu afirmă că a cunoscut persoanele implicate de peste 12 ani și că acestea din Cluj sunt obișnuite să vorbească mult la microfon.

El spune că un băiat a postat informații false despre el, dar subliniază că nu are pretenții de la acești oameni, pe care îi consideră irelevanți.

Citește și: Tzancă Uraganu și-a botezat fiul pe care îl are cu Lambada. Ce a mărturisit artistul despre marele eveniment: „Să dea Dumnezeu să o ținem numai în pace”

„Îi cunosc de peste 12 ani, sunt oamenii mei, din partea aia din Cluj și ăsta e obiceiul lor să vorbească mult la microfon și a postat un băiat de

mine că vorbeau și că m-au dat afară. Nici nu am pretenții de la oamenii ăștia, pentru că sunt inexistenți”, a mai spus manelistul.