Jador, unul dintre cei mai populari maneliști din România, a făcut un gest remarcabil pentru fanii săi în timpul unui concert. Cântărețul a coborât de pe scenă și le-a pregătit o surpriză uriașă celor care veniseră să-l urmărească.

Jador, gest impresionant în timpul unui concert

Jador  este unul dintre cei mai populari maneliști din România și se bucură de un mare succes.

Cântărețul participă la multe evenimente, fie ele publice sau private, cum ar fi nunțile și petrecerile mai restrânse.

Citește și: VIDEO Bărbat în vârstă de 60 de ani din Satu Mare, bătut pentru că ar fi prăfuit bancheta mașinii! Incindentul a fost surprins pe camere

Manelistul a fost invitat să susțină un concert într-o localitate din țară și, după ce a oferit un adevărat spectacol, a avut o surpriză neașteptată pentru public.

În timp ce cânta, a coborât de pe scenă și a distribuit bancnote de 50 de lei câtorva dintre fanii prezenți. Pe rețelele de socializare, a postat un videoclip în care își arată gestul, însoțit de un mesaj special.

„Dar din dar se face rai”, a scris Jador pe rețelele de socializare.

Ce probleme de sănătate avea Jador

Artistul a vorbit în podcast-ul „misto By Bursucu'” despre temerile sale legate de cancer, menționând că în familia sa sunt mulți care au avut această boală. A spus că a fost foarte speriat și că a avut un sentiment neplăcut, având impresia că ar putea muri din cauza problemelor de sănătate. Aceste probleme au apărut după nopți nedormite și au dus la o stare de epuizare extremă, inclusiv la leșin în Italia.

A evitat să detalieze problema de sănătate specifică, preferând să nu își amintească acea perioadă dificilă.

Citește și: VIDEO Relaxare la piscină în zi de sărbătoare! Cea mai exotică destinație se află chiar lângă Capitală

„E o chestie la noi în familie, ori că e gena, ori că... să știi că mulți din familia mea au avut cancer. M-am speriat foarte tare, am zis că e gata.

E un sentiment foarte neplăcut. Mi s-a spus că e posibil să mor, că am problema asta, asta și asta. Treaba asta a venit de la nopțile nedormite. Am căzut, am leșinat în Italia, eram extenuat. Aveam o problemă, dar nici nu vreau să spun, nici nu vreau să-mi amintesc”, a spus artistul în podcast-ul „misto By Bursucu'”.