La scurt timp după ce modelul a confirmat despărțirea, a publicat un nou mesaj, sugerând că traversează o perioadă dificilă, dar este încrezătoare că vor urma și momente pozitive în viața ei.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au confirmat recent despărțirea, după o perioadă în care au circulat zvonuri despre dificultăți în căsnicia lor. Ieri, modelul și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind 30 de ani, iar Bogdan Vlădău i-a transmis un mesaj de „La mulți ani!” mamei fiicei sale.

Gina Chirilă, mesaj dureros după despărțirea de Bogdan Vlădău

Pe Instagram, Gina Chirilă a postat un mesaj în care vorbește despre suferință, sugerând că unele experiențe sunt menite să ajute oamenii să devină mai puternici, lăsând să se înțeleagă că și despărțirea de Bogdan Vlădău face parte din aceste experiențe.

Citește și: Ce mesaj a transmis Bogdan Vlădău, după ce Gina Chirilă a anunțat că au luat-o pe drumuri diferite: „Vă rugăm să respectați”

„La fel cum antrenamentul fizic poate scoate la iveală resurse nebănuite ale corpului nostru, iar antrenamentul intelectual dezvoltă mintea, și inimile noastre pot fi „antrenate” și să devină mai puternice. Prin procesul de depășire a durerii, de exemplu, este posibil să vedem dincolo de propria suferință pentru a dezvolta un sine mai puternic. Această experiență ne poate inspira să avem grijă de alții”, este mesajul postat de Gina Chirilă, pe Instagram.

Cei doi au o fetiță în vârstă de 4 ani

Nu este prima postare de acest gen. Chiar înainte de a confirma zvonurile despre despărțire, Gina Chirilă distribuia mesaje care au stârnit suspiciuni în rândul urmăritorilor săi online, deoarece se refereau tot la vindecarea după suferință.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au căsătorit în 2017, iar în urmă cu patru ani au devenit părinți.

Ei au împreună o fetiță, pe nume Katia. După ce a devenit mamă, Gina s-a concentrat mai mult pe viața de familie, iar ulterior și-a deschis un magazin de haine.