Au fost îndrăgostiți și aveau intenții de căsătorie, Jador făcea public cât de mult o iubește, dar, în final, s-au separat. Acum, artistul pare să regrete despărțirea de Oana Ciocan. Recent, Jador a făcut un mesaj emoționant, la mult timp după ce a spus adio tinerei.

În luna iulie, artistul a făcut anunțul despre despărțirea de Oana Ciocan, la puțin timp după ce toți cei de acasă sperau că vor face nunta.

Nici tânăra nu a vorbit prea mult despre acest subiect și au decis să își țină viața personală privată.

Ce mesaj a postat Jador pe rețelele de socializare

Jador i-a pus pe gânduri pe fanii săi, publicând un mesaj emoționant care sugerează că regretă despărțirea de Oana Ciocan și suferă din cauza absenței acesteia din viața sa.

„Dacă sufletul îți urlă de dor...privește cerul albastru ca marea, pune mâna pe inimă, închide ochii și lasă-te purtat de suflet pentru că unde îți este gândul acolo îți este și sufletul! În viață vei iubi de mai multe ori, dar o singură iubire îți va arde inima pentru totdeauna..", a scris Jador în descrierea unui clip în care apare alături de Oana Ciocan.

Citește și: Simina Loica, despre separarea dintre Jador și Oana Ciocan. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a simțit că cei doi nu vor ajunge la altar: „Știam că am dreptate”

Probabil, Jador a trăit un moment de vulnerabilitate în care a simțit nevoia să se deschidă și să recunoască că sentimentele sale pentru brunetă nu s-au stins încă.

Cu ce afecțiune se confruntă Jador

Jador a declarat în podcastul lui Jorge că suferă de discromatopsie severă, ceea ce înseamnă că nu percepe culorile. El a explicat că vede doar alb și negru, fiind parte din 0,01% dintre persoanele care au această afecțiune rară.

Citește și: Anunțul făcut de Jador, la scurt timp după ce s-a logodit! A spus-o de față cu viitoarea soție: „Nu mai am viață personală”

„Trăiesc fără capacitatea de a percepe culorile. Deja trăiesc cu asta. Sunt discromat, dar nu un normal. Sunt un discromat afectat destul de grav, adică, în interiorul ochiului meu nu sunt culori.Femeile, de exemplu, văd mai multe culori, noi bărbații vedem mai puțin colorat, eu văd alb și negru.

Eu nu văd culorile. Chiar nu văd, fac parte din 0,01% dintre persoanele cu afecțiunea asta de pe glob. Eu văd o culoare acolo, dar nu văd culoarea pe care tu o vezi”, a spus Jador în podcastul lui Jorge.