Iulia Albu a afirmat că nu doar rochia a fost tratată cu neglijență, ci și alte lucruri personale de ale ei, unele având o valoare sentimentală și financiară considerabilă.

Ce mesaj a transmis Mihai Albu, după ce fosta soție l-a acuzat că i-ar fi aruncat rochia de mireasă la gunoi

Designerul, pe de altă parte, a reacționat la aceste acuzații, explicând că situația nu este deloc așa cum a fost prezentată.

El susține că, în realitate, rochia de mireasă a fost lăsată în casa Iuliei Albu în momentul în care s-au despărțit, deși aceasta a reușit să-și ia cu ea alte obiecte care îi aparțineau.

Citește și: Ce a făcut Mihai Albu cu verigheta fostei soții, după ce au divorțat. Creatorul de pantofi a mărturisit totul: „Am primit-o la vreo doi ani după”

Recent, Mihai Albu a fost acuzat de fosta sa soție, Iulia Albu, că ar fi aruncat rochia ei de mireasă, o acuzație care a stârnit multe reacții. Cei doi s-au despărțit acum câțiva ani, iar, în urma acestei separări, vedeta a descoperit cu surprindere că rochia, simbol al unei perioade importante din viața lor, a ajuns la gunoi.

Acest lucru s-a întâmplat în momentul în care i-a cerut designerului să-i returneze rochia, dorind să recupereze un obiect atât de plin de amintiri.

Mihai Albu, replica pentru fosta soție

Rochia de mireasă a Iuliei Albu a fost realizată de designerul Răzvan Ciobanu, un detaliu care îi adaugă un plus de valoare emoțională. Conform afirmațiilor lui Mihai Albu, în momentul în care s-au despărțit, aceasta a decis să își ia toate bunurile din casa lui, cu o singură excepție: rochia de mireasă.

Citește și: Cum a ajuns TJ Miles persoana care este astăzi. Lucrul care l-a motivat cel mai mult: „A fost destinul vieții mele”

„Rochia de mireasă. Realizată de Răzvan Ciobanu, care s-a oferit să o creeze pentru stimabila datorită prietenie mele cu designerul (eu având colaborări multiple cu acesta cu mult înainte de apariția ei în peisaj), rochie ce a fost abandonată ostentativ după divorț în dulapul ei din locuința mea chiar în momentul în care și-a ridicat toate lucrurile personale, mai puțin acest articol

vestimentar. Timpul a trecut și a fost aruncată împreună cu alte lucruri inutile ocupatoare de spațiu, mai ales că nu a revendicat-o. Cert este că după șapte ani de la divorț, odată cu moartea lui Răzvan Ciobanu, fosta soție a cerut rochia, în contextul decesului acestuia. Dacă pentru ea nu a stârnit nicio emoție această piesă simbolică și a abandonat-o atâta vreme, de ce aș fi păstrat-o eu? Interesant este că a ținut expres să ia găina, mai puțin rochia”, e ste
o parte din mesajul postat de Mihai Albu, pe Facebook.