Simona Hapciuc, cu ochii în lacrimi! Fosta concurentă de la „Survivor” 2021, difuzat la Kanal D, și prezentatoare a galelor RFX MMA, Simona Hapciuc se bucură acum de un trai bun. Copilăria și adolescența acesteia nu au fost însă nici pe departe la fel.

Privată de dragostea mamei sale, care a părăsit-o de la o vârstă foarte fragedă, crescută de bunica care a făcut-o să se simtă precum o povară și cu o situație financiară precară, Simona Hapciuc a trebuit să lupte din greu pentru a ajunge unde este astăzi.

Simona Hapciuc, cu ochii în lacrimi! Vedeta nu a uitat niciodată greutățile pe care le-a întâmpinat în copilărie: „Mama mea este alcoolică”

Simona Hapciuc și-a deschis inima în fața lui Mihai Ghiță. În cea mai recentă ediție a emisiunii „În Oglindă”, aceasta a dezvăluit că a fost abandonată de mama sa atunci când avea doar 2 ani și 8 luni.

În acea perioadă a vieții sale, mama blondinei și-a luat pur și simplu bagajele, a plecat și l-a lăsat pe tatăl Simonei singur în casă, lucru greu de imaginat având în vedere că bărbatul abia ieșise din comă. Problemele de sănătate au umbrit acea perioadă a vieții bărbatului.

Citește și: „Imi pare și rău că i-am rostit numele" Mihai Albu a vorbit mai sincer ca niciodată despre fosta soție, la 10 ani de la divorț! Care este cel mai mare regret al său

„Mama mea ne-a abandonat, și pe mine și pe tatăl meu. Ulterior, tatăl meu recăsătorindu-se, m-a abandonat și el și am fost crescută de părinții lui, care nu aveau nicio obligație morală să mă crească.(...) Eu nu am simțit niciodată că mi se dă de mâncare pentru că vor, ci pentru că trebuie.

Mama mea, când a plecat, a plecat în Germania și de atunci, de 32 de ani, ea este în Germania.

Când ea a plecat, tatăl meu tocmai ieșise din comă. El a fost câteva luni în comă, în urma unei bătăi.(...) Tatăl meu, restul vieții a trăit fără o parte a craniului. Mama mea s-a căsătorit cu tatăl meu la 16 ani, m-a născut la 29 ani și când a plecat avea 21 de ani, era un copil. Tind să cred că în momentul în care a luat decizia să plece, era prea mult pentru ea.
(...) Și-a luat bagajul, pe mine m-a lăsat la bunici și pe el l-a lăsat în casă, în pat, fără nimeni”
, a povestit Simona Hapciuc.

Reîntâlnirea cu mama care a abandonat-o, foarte dureroasă pentru Simona Hapciuc: „N-am fost un copil dorit de ea”

Simona a reușit să vorbească cu mama sa abia la 16 ani, atunci când a primit un mic ajutor de la aceasta.

Perioada în care cele două au ținut legătura a fost una extrem de scurtă, iar relația dintre ele nu s-a îmbunătățit niciodată.

„Pe mama o cheamă Liliana.(...) Ea este dintr-un sat din Iași și mergând în zona aia am căutat și un sprijin în ea. Am luat legătura cu cumnata ei și prin mătușa mea am luat legătura și cu ea. Ea nu și-a dorit și nu-și dorește nici în momentul de față... Toate încercările au fost blocate(...) Mama mea este alcoolică.

Citește și: Lidia Vadim, adevărul despre situația financiară a tatălui său! A aflat tot abia după moartea politicianului: „Am plătit datorii de peste 100.00 de euro”

Din ce știu eu, de la 16 ani, de când l-a cunoscut pe tata. Bunica mi-a spus că tata a dus-o acasă beată. Cred că pe parcursul timpului a conștientizat ce a făcut și își îneca amarul tot mai mult în alcool.(...) Eu n-am fost un copil dorit de ea.(...) Și acum o lună, când m-a văzut, e o chestie super rece. Dacă te uiți la noi, pare că simpla sa prezență o deranjează”, a mai spus Simona Hapciuc, cu lacrimi în ochi.