Sunt mii de articole în presa internațională despre ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seara în Beverly Hills. Cele mai comentate sunt ca de fiecare dată ținutele purtate de vedetele de la Hollywood. În ceea ce privește premiile, filmul Oppenheimer este marele câștigător. Vedetele au strălucit pe covorul roșu la ediția din acest an a premiilor Globurilor de Aur.

Citește și: 2023, anul despărțirilor și al cuplurilor neașteptate! Ce vedete au decis să își spună „adio” VIDEO

Margot Robbie, actrița principală din filmul Barbie, a furat toate privirile cu rochia cu paiete, la care a asortat un șal realizat din tull. Look-ul a fost completat de bijuterii cu diamante în valoare de peste trei milioane de dolari. Și cuplul Jennifer Lopez și Ben Affleck a avut o apariție de senzație. Vedeta latino a îmbrăcat o rochie roz spectaculoasă cu trenă pentru a fi alături de soțul său, al cărui film a avut parte de o nominalizare.

Nominalizată la categoria realizări cinematografice și de box office pentru filmul care prezintă turneul său muzical, Taylor Swift a uimit într-o rochie cu paiete de culoare verde. Cântăreața a completat lucrul cu pantofii stileto din piele verde. La categoria bine îmbrăcate s-au mai numărat actrița Natalie Portman, cu o rochie cu pietre strălucitoare, și Heidi Klum, care a purtat o ținută cei a pus în evidență silueta de fotomodel, în timp ce Jennifer Aniston ales o rochie neagră simplă.

Vedetele criticate pentru ținutele de la Globurile de Aur 2024 

Alte vedete au fost însă criticate. Outfit-ul școlăresc purtat de cântărea Billie Eilish nu a fost pe placul criticilor de modă, în timp ce rochia Selenei Gomez a împărțit internetul în două tabere. Cel mai viral moment al serii a fost însă cel dintre Kylie Jenner și actorul Timothee Chalamet.

Un succes răsunător, filmul „Oppenheimer” a zdrobit competiția în acest an. Pelicula a luat în total cinci dintre cele mai importante trofee, inclusiv pentru cel mai bun actor. Aceasta a fost a 81-a ediție a Globurilor de Aur. În premieră, anul acesta a fost introdusă o nouă categorie de premii, pentru cel mai bun show de stand up televizat.