Cele

mai frumoase destinații pentru a vedea apusurile. Mai este foarte puțin până când vara își va intra în drepturi. Astfel, românii caută cu interes locuri în care să își facă amintiri minunate.

Și pentru că de cele mai multe ori oamenii își doresc să rămână cu amintiri și fotografii memorabile din locurile pe care le vizitează, acestea sunt câteva dintre locurile în care turiștii pot privi cele mai frumoase apusuri.

Trezza din Italia

Trezza este un mic sat din Sicilia în care se găsesc trei insule înalte, care au forma unor coloane. Acestea sunt cunoscute sub numele de insulele din Ciclops și este locul în care soarele se reflectă perfect în Marea Mediterană.

Citește și: Călătorii în timp prin castelele Europei: Cele mai frumoase destinații

Podul U Bein din Myanmar

Podul U Bein este una dintre cele mai fotografiate atracții turistice din Myanmar. Construcția a devenit celebră datorită apusurilor perfecte care pot fi observate de la capătul acestuia. Cei care au asistat la asfințitul soarelui în această locație spun că astrul dă naștere unei adevărate opere de artă în acest loc.

Orasul Oia din Santorini

Orașul Oia se află situat pe unul dintre cele mai cunoscute dealuri din Grecia. Clădirile vopsite în întregime în alb, construite pe o rocă vulcanică deasupra Mării Egee, compun o priveliște de vis în momentul în care soarele apune.

Marele Canion din Arizona

Marele Canion din Arizona este locul perfect pentru câteva momente de reculegere și de meditație la o înălțime considerabilă. Locația este vizitată anual de sute de mii de turiști care se bucură de minunea naturii creată pe cursul râului Colorado.

Phnom Bakheng din Cambodgia

Phnom Bakheng din Cambodgia este cel mai popular loc din toată țara în care turiștii fotografiază apusul. Această locație se află la templul hindus situat pe vârful dealului din zonă, de acolo unde se poate observa întreaga vale.

Citește și: Mesaje de 1 Mai 2023: Cele mai frumoase urări de Ziua Muncii

Maui din Hawaii

Maui este un loc clasic, renumit atât pentru plajele cu nisip fin, temperaturile ridicate, atmosfera tropicală dar și pentru apusurile de soare perfecte. Zona este un adevărat simbol al romantismului unde îndrăgostiții își doresc să petreacă momente unice și chiar să își unească destinele.

Muntele Guanshan din Taiwan

Priveliștea de pe Muntele Guanshan oferă o priveliște unică asupra peninsulei Hengchun. Acesta este considerat un adevărat paradis al izvoarelor termale și al apusurilor de soare.