Cele mai frumoase plaje din lume în 2023. Mai este foarte puțin până când sezonul estival din 2023 își va deschide porțile.

Astfel, românii care nu au apucat încă să rezerve o vacanță caută cele mai convenabile opțiuni, atât din țară, cât și din străinătate.

Cele mai frumoase plaje din lume în 2023. Iată cum arată destinațiile care par desprinse din altă lume

Pe parcursul timpului au fost realizate mai multe topuri ale celor mai frumoase și vizitate plaje din lume.

Baia do Sancho

Pe primul loc se află plaja Baia do Sancho, aflată în apropierea Pernambuco, din Brazilia. Plaja este destul de izolată și, chiar dacă nu este la fel de cunoscută precum alte zone însorite din Brazilia, frumusțea acesteia este incontestabilă.

Citește și: Cât costă o vacanță în Thassos în 2023? Destinația preferată a românilor se scumpește

Eagle Beach

Pe locul doi se află Eagle Beach din Aruba. Plaja Vulturului din Caraibe este recunoscută drept una dintre cele mai spectaculoase plaje din lume. Aceasta are și o zonă pentru nudiști, numită Beach Baby.

Cable Beach

Cable Beach se află în Broome, Australia, și este una dintre cele mai cunoscute plaje din țară. Plaja are apusuri foarte frumoase și are chiar și cămile.

Plaja Reynisfjara

Plaja Reynisfjara din Vik, Islanda este o plajă deosebită, pentru că pe aceasta se găsește nisip negru, deci nu este neapărat o plajă tropicală. Chiar dacă nu este la fel de însorită și călduroasă precum celelalte ocupante ale locurilor acestui top, cei care ajung aici spun că locul este pur și simplu magic.

Grace Bay

Grace Bay este o plajă cu nisip alb și se află în arhipelagul Insulelor Turks și Caicos. Chiar dacă se află în Caraibe, aceasta este un teritoriu britanic.

Falésia

Locul 6 este ocupat de plaja Falésia din Portugalia. Aceasta are un fundal spectaculos, plin de formațiuni stâncoase și țărmuri spațioase cu nisip fin.

Radhanagar

Radhanagar este localizată pe insula Havelock, parte din arhipelagul Insulelor Andaman și Nicobar din Golful Bengal. Locația este cunoscură în special pentru apusurile de soare, pe care cei care au fost aici le consideră desprinse din altă lume.

Spiaggia dei Conigli

Spiaggia dei Conigli este perla Lampedusei, o insulă siciliană care reprezintă un punct important în cadrul rutelor de migrație.

Citește și: Jasmine l-a dat pe spate cu look-ul ei pe Alexandru Abagiu. Juratul de la „Bravo, ai stil!” 2023 a dezvăluit cum arată simbolul excelenței pentru el

Varadero Beach

Penultimul loc din acest top este ocupat de plaja Varadero din Cuba, o plajă cu nisip alb, vreme extrem de călduroasă, ape cristaline, care conturează exact peisajul exotic văzut în filme.

Ka’anapali Beach

Pe locul 10 se află Ka’anapali Beach, din Lahaina, Hawaii, o plajă foarte lungă cu nisip fin. Aceasta este perfectă pentru relaxare.