Ziua Îndrăgostiților este o ocazie specială pentru toate cuplurile din lume, care sărbătoresc prin diferite modalități, fie că este vorba despre o ieșire în oraș, o vacanță sau o cină romantică acasă, alături de un film. Gândul la planurile de Ziua Îndrăgostiților pot fi de multe ori stresante, motiv pentru care multe persoane aleg să petreacă această sărbătoare într-un cadru cât mai simplu, cum ar fi confortul propriei tale case.

Citește și: Dragobete în 2024: Pe ce dată se sărbătorește Ziua Iubirii la români?

Dacă anul acesta luați în considerare să vă relaxați acasă și să urmăriți un film romantic, acest articol sare în ajutorul vostru. Pentru a nu pierde timp în căutarea filmului perfect de Ziua Îndrăgostiților, în continuare articolului urmează să descoperiți cele mai bune filme de Ziua Îndrăgostiților.

În cazul în care -ați plictisit să revedeți aceleași filme la nesfârșit, trebuie să știți că multe dintre filme sunt abia lansate și așteaptă să fie vizionate.

Cele mai frumoase filme pe care să le urmărești de Ziua Îndrăgostiților 2024

1. Valentine's Day (2010)

Ziua Îndrăgostiților este compusă din mai multe povești de dragoste împletite, cu câțiva dintre cei mai populari actori, inclusiv Jessica Alba, Jessica Biel și Ashton Kutcher.

Este un film romantic clasic, cu care nu aveți cum să dați greș de Ziua Îndrăgostiților.

2. Dirty Dancing (1987)

Pregătește-te să te îndrăgostești de Johnny (Patrick Swayze) și Baby (Jennifer Grey), cei doi îndrăgostiți din părți opuse ale pistelor, în timp ce se îndrăgostesc unul de celălalt într-o tabără de vară.

3. No Hard Feelings (2023)

Din categoria filmelor care au apărut recent se numără „No Hard Feelings”, în care actrița Jennifer Lawrence joacă rolul unei femei care este angajată de un cuplu

bogat pentru a se iubi cu fiul lor neexperimentat, interpretat de Andrew Barth Feldman.

4. 10 Things I Hate About You (1999)

„10 Things I Hate About You” este o comedie romantică americană apărută în anul 1999, fiind o adaptare modernă după piesa „Îmblânzirea scorpiei” de William Shakespeare.

5. Crazy Stupid Love (2011)

Devastat de sfârșitul căsniciei sale și fără prea mult succes în ceea ce privește flirtul, Cal primește o mână de ajutor de la un adevărat „player”, care

este pe cale să își întâlnească sufletul pereche. Această comedie romantică vă va face să nu vă dezlipiți din fața televizoarelor.

6. Friends with Benefits (2011)

Doi prieteni, Dylan (Justin Timberlake) și Jamie (Mila Kunis), decid să se răzvrătească împotriva clișeelor ​​și stereotipurilor relaționale. Ei descoperă în curând descoperă că relațiile amoroase platonice sunt la fel de complicate ca dragostea.

7. Crazy Rich Asians (2018)

Rachel (Constance Wu) se alătură iubitului ei, Nick (Henry Golding), într-o călătorie la Singapore pentru nunta celui mai bun prieten al său. Ceea ce nu știe ea este că familia lui este foarte bogată și nu prea fericită că Nick este îndrăgostit de cineva care nu este la același nivel ca ei.

8. The Proposal (2009)

Margaret Tate (Sandra Bullock) își mituiește asistentul pentru a se căsători cu ea pentru a obține cetățenia. Drept urmare, Margaret și Andrew Paxton (Ryan Reynolds) ajung să dezvolte o legătură la care puțini se așteptau.

9. Someone Great (2019)

Dacă ești în pragul unei despărțiri sau pur și simplu sărbătorești Ziua Îndrăgostiților cu cele mai bune prietene, acesta este filmul pentru tine. O puteți urmări pe Jenny (Gina Rodriguez) în timp ce pleacă într-o ultimă aventură din New York cu cele mai bune prietene, imediat după ce a fost părăsită de iubitul ei de lungă durată.

10. 50 First Dates (2004)

Henry Roth (Adam Sandler) trebuie să fie creativ în timp ce se întâlnește cu Lucy Whitmore (Drew Barrymore), din cauza pierderii memoriei pe termen scurt, ceea ce o face să uite cine este și cum s-au îndrăgostit. El încearcă de fiecare dată să a recreeze prima întâlnire perfectă pentru ea.