O femeie de 43 de ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Capitală, în dimineața zilei de miercuri, 25 octombrie. Momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere, de unde se poate observa cum femeia cade de la înălțime și lovește o altă femeie, în vârstă de 60 de ani. Mai mulți martori i-au sărit în ajutor, până la venirea echipajelor de salvare. Ambele au fost transportate la spital în urma impactului, iar despre femeia de 60 de ani se știe că este în stare gravă.

Citește și: Inconștiența a băgat o tânără în pământ! Nici șoferița, care mergea cu peste 200 de kilometri la oră, nu a scăpat. Fata a ajuns în stare foarte gravă în spital: „Ce soartă a fost asta?!”

Despre femeia de 43 de ani s-a aflat că ar fi angajata firmei, care se află chiar la etajul 5 al blocului din care a căzut.

Ea ar fi de profesie contabilă, însă până în acest moment nu s-au aflat mai multe despre circul. Inițial, circumstanțele în care a avut loc impactul. Inițial, s-a scris că ar fi vorba despre o sinucidere. Poliția Capitalei a transmis un comunicat în care se specifică faptul că, după verificările la fața locului, s-a constatat că femeia s-ar fi precipitat de la etajul 5.

Ce comunicat a transmis Poliția, după ce o femeie a căzut de la etajul 5 al Capitalei

Poliția Capitalei a transmis că cercetările au loc în continuare cu privire la acest caz, de către Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„La data de 25 octombrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 08.50,

cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal.

De asemenea, ambele persoane erau conștiente, într-o stare mai gravă fiind femeia de 60 de ani.

Totodată, echipajele de prim-ajutor, sosite la adresă, au transportat cele două persoane la unități medicale, pentru îngrijiri suplimentare.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat că femeia s-ar fi precipitat de la etajul 5.

Cercetările sunt continuate de către Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”,

a transmis Poliția.