O studentă a murit pe loc iar trei tineri au fost răniți după ce mașina în care se aflau a intrat pe contrasens, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat de mai multe ori. Șoferița în vârstă de 19 ani ar fi avut o viteză uriașă pe Drumul Național, povestesc martorii. Fata ar fi încercat să filmeze bordul mașinii și să posteze clipul pe internet, dar nu a mai apucat.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul în care mașina, care venea cu viteză din curbă, derapează în afara carosabilului.

„Am auzit ceva, o bubuitură tare. Când m-am uitat deja venea mașina, rostogolindu-se”, „Puteam, Doamne ferește, oricare dintre noi aici să se întâmple o tragedie sau alt participant, care e pe aici, pe bicicletă”, au povestit martorii.

Tânăra care se afla la volan s-a ales cu coloana ruptă și riscă să rămână imobilizată 

Autoturismul s-a izbit inițial de un cap de pod apoi s-a răsturnat de mai multe ori.

„Aia care s-a urcat forțat la volan în locul ei... Deci s-a certat cu ea, n-a vrut să se mai dea jos: lasă, că conduc eu de aici încolo, de la Călărași, de la marginea Călărașiului până acasă.

Aia a mers cu viteză, cu 240 de kilometri”, a spus bunicul tinerei decedate.

Sandra a murit pe loc. Avea 21 de ani și studia științele politice în București. Împrumutase mașina de la o colegă pentru a merge în vizită la bunici, în comuna Călărași din Dolj. Duminică seară, fata ieșise cu câțiva prieteni la plimbare. A oprit într-o benzinărie iar una dintre pasagere a vrut cu orice preț să urce la volan.

Edi se afla pe bancheta din spate. A supraviețuit miraculos.

„Ne duceam să alimentăm și să ne luăm câte un suc și la un moment dat fata s-a urcat la volan, fata care are coloana ruptă. A avut cam 200. I-am spus să meargă mai încet dar nu am avut cu cine să mă înțeleg”, a povestit tânărul.

Sonia, în vârstă de 19 ani, a fost cea care a provocat accidentul, spun polițiștii și martorii.

Tânăra avea de puțină vreme permis, dar și-a dorit să conducă mașina împrumutată de prietena ei.

„I-a găsit kilometrajul la 200 și, dat peste cap. Greșeala ei, că s-a suit la volan. Terminase liceul, făcea pregătire acum să dea la poliție. S-a încheiat cu totul”, „Ce soartă a fost asta?! Păcat și de fata aia că a murit, păcat și de a noastră că o rămâne în cărucior.

Ne pare rău”, au spus bunicii tinerei care se afla la volan.

Acum, tânăra șoferiță este în stare gravă la spital, în București. Are fractură de coloană iar medicii se luptă pentru ca fata să nu rămână toată viața paralizată. În mașină se afla și Laura, o jandarmeriță în vârstă de 23 de ani, internată la Spitalul Județean din Craiova. Cazul a fost preluat de polițiștii care au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.