Familia Ogrezeanu și-a pierdut viața în accidentul cumplit care a avut loc în Veneția, care a fost soldat cu 21 de victime. Mihaela Loredana și Mircea Gabriel Ogrezeanu, alături de fiicele lor, Aurora și Georgiana au ales Italia ca destinația lor de vacanță din acest an, însă nimeni nu ar fi bănuit că va fi și ultima. Trupurile neînsuflețite ale familiei au fost depuse la Biserica Domnească din Câmpulung. Toți cei care au vrut să își ia rămas bun de la familia Ogrezeanu au venit joi, 12 octombrie, la slujba de înmormântare. 

Citește și: Unde vor fi înmormântate victimele accidentului din Veneția! Familia Ogrezeanu va fi condusă pe ultimul drum

Biserica a fost înconjurată de coroane de flori, iar rudele și prietenii familiei Ogrezeanu trec printr-o durere cumplită. Toți cei ce i-au cunoscut pe Mihaela și pe Mircea Ogrezeanu, dar și pe cele două fiice ale lor, au venit să le aducă un ultim omagiu.

Slujba de înmormântare a avut loc începând cu ora 12:00, iar cele patru sicrie ale membrilor familiei au fost depuse la Biserica Domnească din Câmpulung Muscel.

Cei patru membri ai familiei vor fi înmormântați același loc de veci, într-un cimitir din Câmpulung Muscel. Rudele au așezat pe fiecare dintre cele patru sicrie câte o imagine înrămată cu întreaga familie. Aurora, mezina familiei, a fost așezată într-un mic sicriu alb, relatează Gândul

Rudele și apropiații familiei Ogrezeanu nu își pot stăpâni lacrimile

Toți cei care au venit să își ia rămas bun de la familia Ogrezeanu au înconjurat biserica de flori și coroane. Rudele celor patru sunt devastate, în special părinții, care nu și-au pierdut doar copiii, ci și nepoatele. La înmormântare au venit și fostele colege ale mamei Mihaelei, despre care au spus că nu își mai poate găsi liniștea de când a primit vestea tragică.

Tot apropiații au dezvăluit că tatăl Mihaelei Ogrezeanu a primit vestea că fiica ei a murit în timp ce se afla în spital, după ce a suferit o operație pe inimă. 

Citește și: Rudele românilor care și-au pierdut viața în accidentul din Veneția sunt distruse! Ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani în familia lor: „Dacă așa a vrut Dumnezeu, nu te poți pune împotrivă”

„Nu avem cuvinte să înțelegem durerea acestor oameni, nici cuvinte să îi consolăm. Este o durere extraordinar de mare. Ce e mai greu pe lumea asta decât să-ți înmormântezi copiii? Mama ei nu mai are putere și nici lacrimi. Aseară nici cuvinte nu mai avea, ziceai că este un leu în cușcă. N-am putut decât să o scot afară, să ia puțin aer și nu a vrut, pentru că pentru ea timpul pe care-l mai avea îl mai avea să-l petreacă lângă ei, era foarte prețios.

Nu pot să spun mai mult decât că suntem înspăimântați (…) Dumnezeu și-a luat tot ce a fost frumos și bun în familia asta”, a spus femeia, pentru sursa citată mai sus. 

Părinții lui Mircea Ogrezeanu au fost nevoiți să îmbrace din nou hainele de doliu, după ce în urmă cu doi ani de zile și-au condus pe ultimul drum și fiica, care a fost răpusă de o boală necruțătoare. Familia Ogrezeanu și-a pierdut viața în accidentul care a avut loc pe 3 octombrie în Mestre, în apropiere de Veneția. Ei locuiau de mai mult în Germania și au decis să își petreacă vacanța în Italia. Toți cei care i-au cunoscut au mărturisit că erau o familie model și așteptau cu nerăbdare această vacanță.